Obnoviť stránku

Zaklínač 2: Vrahovia kráľov – Xbox 360

4,9 54 hodnotení
24,90 €

Zaklínač 2: Vrahovia kráľov – Xbox 360

Zaklínač 2: Vrahovia kráľov ponúkne strhujúci a premyslený príbeh, ktorý definuje nové štandardy pre rozprávanie hier s nelineárnym dejom. Hra okrem epického príbehu ponúka aj originálne brutálny bojový systém, ktorý spája taktické prvky s dynamickou akciou v jedinečný celok. Nový, moderný herný engine sprostredkováva nádherné vizuálne spracovanie aj sofistikované herné mechanizmy a necháva hráča nahliadnuť do najživšieho a najrealistickejšieho sveta, ktorý bol kedy pre RPG stvorený. Dych berúce príbeh, dynamický bojový systém, nádherná grafika aj všetko to ostatné, čo robilo z pôvodného Zaklínača tak skvelú hru, je teraz umocnené modernejšou a prepracovanejšou technológiou.
Tri nezávislé zápletky s niekoľkými alternatívnymi udalosťami odvíjajúce sa podľa voľby hráča môžu vyústiť v niekoľko zakončení a odhaliť ďalšie vedľajšie príbehy. Tentoraz nebude herný čas tak dlhý ako u prvého dielu, avšak čaká vás hutný príbeh nabitý udalosťami. Komplexný, realistický a premyslený príbeh sa otiera o témy, ktoré sú v ostatných RPG k videniu len zriedka. Je rozprávaný štýlom, ktorý je pre súčasných hráčov zrozumiteľný a veľmi pútavý. Hráč vyšetruje vraždy panovníkov Severných kráľovstiev a sleduje Geraltove osobné pohnútky, ktoré predstavujú hľadanie jeho vlastného osudu. Pozvoľna odhaľuje, ako najsilnejšie mocnosti ovplyvňujú jeho situáciu a do akej role ho tlačia.
Potom, čo napomohol potlačenie vzbury iniciované Rádom horiacej ruže a zachránil Foltestovi život, sa Geralt stáva ústrednou postavou politických nepokojov v kráľovstve Temerie. Geralt stále chráni kráľa a pomáha mu v jeho úsilí priniesť do ríše mier. Posledná vyspa Rádu padá do rúk kráľovskej armády. Povstalcom zostáva už len jediná pevnosť v podobe hradu barónky La Valettové, ktorá vyhlásila svoje panstvo za nezávislé. Od pokusu o vraždu kráľa, ku ktorému došlo po príchode jeho vojsk k bránam barónkineho územia počas príprav na finálnu bitku, uplynul jeden mesiac. Medzitým sa Geralt, ktorý sa musí venovať Foltestovi, nemohol zaoberať svojím osobnou úlohou: Odhaliť, kto je tajomným zabijakom, toľko podobný zaklínačovi, ktorý stojí za pokusom o kráľovu vraždu. Rozlúštenie tejto záhady by prinieslo odpovede na mnohé otázky ...
Parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
Určenie: Xbox 360
Žáner: RPG
Lokalizácia: české titulky

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner RPG
Herné prostredie Atmosférické, Napínavé, Fantasy, Military, Politika
Herné mechaniky Krimi, Rozhodovanie o príbehu, Otvorený svet, Karty

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Sex, Násilie

Verzia

Platforma Xbox 360 – škatuľa
Edícia Základná

Séria

Herné a filmové série The Witcher (Zaklínač)

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox 360
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MX302a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592720122312

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11