Obnoviť stránku

ZAK Fľaša na teplý/studený nápoj 400ml, zelená

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZAK Fľaša na teplý/studený nápoj 400ml, zelená

Riad od firmy ZAK je charakteristický najmä svojími pestrými farbami, ktoré vás určite uchvátia. ZAK sa snaží vdýchnuť každej domácnosti o trochu viac zábavy. Sleduje najnovšie módne trendy týkajúce sa stolovania, a tak vám môže priniesť moderný riad, ktorý si priamo zamilujete. Zelená fľaša na pitie ZAK udrží váš nápoj dlhšie teplý - tepelne odolá až do 110 °C. Jej objem je 450 ml.

Kľúčové vlastnosti fľaše na pitie ZAK

  • Udrží nápoj dlhšie teplý
  • Vytvorená z kvalitného materiálu
  • Praktické pútko na zavesenie
  • Objem 450 ml
  • Pekné zelené vyhotovenie
  • Vhodná do umývačky
  • Šetrná k životnému prostrediu

Fľaša ZAK udrží nápoj dlhšie teplý

Fľaša na pitie ZAK je vytvorená z kvalitného polypropylénu a styrén-akrylonitrilu. Vďaka dvojitej stene udrží nápoj dlhšie teplý, dvojitú stenu dopĺňa aj dvojitý uzáver. Ergonomické tvarovanie zaisťuje pohodlné držanie fľaše a zabraňuje jej vykĺznutiu z ruky. Zelenú fľašu na pitie si obľúbite tiež kvôli praktickému pútku na zavesenie. Údržba fľaše ZAK je jednoduchá. Vnútro vyhotovené z kvalitného materiálu ide jednoducho umyť. Prakticky nepotrebuje žiadnu špeciálnu pozornosť oproti bežnému riadu, môžete ju taktiež v pokoji umyť aj v umývačke.

Šetrná k životnému prostrediu

Medzi ďalšie prednosti fľaše ZAK patrí fakt, že môžete získať kvalitný riad spĺňajúci všetky požadované štandardy, za nízku cenu. Riad ZAK totiž prechádza radom testov, ktoré zabezpečujú tomuto riadu najvyššiu kvalitu, a tiež zdravotnú neškodnosť pre deti - fľaše sú totiž bez obsahu BPA. Firma ZAK tiež veľmi dbá na ochranu životného prostredia, a to dokonca aj nad rámec zákonných predpisov. Môžete si teda byť stopercentne istí, že kúpou zelenej fľaše na pitie ZAK nezaťažíte životné prostredie.

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,45 l

Vlastnosti

Vlastnosti Termo, Bez obsahu BPA, Dvojstenná
Súčasť fľaše Pútko, Napájačka

Farba

Farba Zelená
Kód:  CEDR023
Produktové číslo:  0204-8090

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16