Obnoviť stránku

Záhradné grily

 

Zvažujete, či zvoliť záhradný gril plynový, elektrický, alebo na drevené uhlie? Zaujíma vás, ktoré doplnky pri grilovaní určite využijete? Prezradíme vám, aké výhody a nevýhody majú jednotlivé typy, z ktorých materiálov sú záhradné grily najkvalitnejšie, a na čo ďalšie sa ešte pri výbere zamerať.

Pokračovať
Spresniť parametre
222 položiek

Záhradné grily

Ak ste sa rozhodli zaobstarať si záhradný gril, na výber máte z dvoch druhov - gril na drevené uhlie a plynový gril. Oba typy záhradných grilov majú svoje pre a proti a ich výber záleží na tom kde, pre koľko ľudí a ako často budete grilovať. Vyberáte lacný gril? Kúpte si gril na drevené uhlie. Potrpíte si skôr na pohodlie pri grilovaní? Potom je pre vás plynový gril. A ak nemáte záhradu, ale len balkón, potom oceníte výhody elektrického grilu. Okrem grilov si kúpte tiež príslušenstvo ku grilom. Toto príslušenstvo zahŕňa napríklad grilovaciu súpravu alebo grilovacie rošty. Vyberte si z kvalitných grilov G21, Landmann, Fieldmann a ďalších.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03