Obnoviť stránku

YVES SAINT LAURENT Libre Set EdP 97,5 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

YVES SAINT LAURENT Libre Set EdP 97,5 ml

Objavte svoje zvodné ja s darčekovou sadou YVES SAINT LAURENT Libre, kde nájdete veľký a malý flakón ovocno-kvetinovej vône a rúžu. Táto osobito ženská vôňa má hlavu tvorenú čiernymi ríbezľami, petitgrainom, levanduľou a mandarínkovým olejom. Srdce parfumu YVES SAINT LAURENT Libre vypĺňa sambac a indický jazmín, pomarančový kvet a levanduľa. Celá vôňa je uzavretá základom z cédrového dreva, pižma, madagaskarskej vanilky a pravej ambry. Ženskosť podčiarknete rúžom, ktorý je súčasťou darčekovej súpravy parfumov YVES SAINT LAURENT Libre.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady parfumov YVES SAINT LAURENT Libre

  • V sete kozmetiky nájdete malý a veľký flakón parfumu YVES SAINT LAURENT Libre a rúž
  • Kvetinová vôňa s levanduľovými tónmi pre silnú a sebavedomú ženu
  • Vôňa YVES SAINT LAURENT Libre je ideálna na špeciálnu príležitosť
  • Dokonalosť podčiarkne rúž, ktorý je súčasťou sady

Obsah sady:
EdP YVES SAINT LAURENT Libre 90 ml
EdP YVES SAINT LAURENT Libre 7,5 ml
Rúž

Zloženie

Alcohol, Parfum / vôňa, Aqua/Water, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Benzyl Alcohol, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Coumarin, Geraniol, Methyl Anthranilate, Citronellol, Citral, Isoeugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Farnesol, Ci 14700 / Red 4, Ci 19140/Yellow 5, Ci 60730/Ext. Violet 2 (F. I. L. C235192/1), Les Listes D' ingrÉ, Entrant Dans La Composition Des Produits De Notre Marque Sont RÉ, Guľu, Rement Mises À, Jour. Avant D' utiliser Un Produit De Notre Marque, Fúz Ê, Tes InvitÉ, S À, Lire La Liste D' ingré, Dients Figurant Sur Son Emballage Afin De Vous Assurer Que Les IngrÉ, Dients Sont AdaptÉ, S À, Votre Utilisation Personnelle.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 97,5 ml
Kód:  KPFC3518
Produktové číslo:  3614273610247

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18