Obnoviť stránku

Yurbuds Focus 200 for Women modrá

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Yurbuds Focus 200 for Women modrá

Dámske slúchadlá Quick Clik pre smartphony a športové aktivity

Slúchadlá preberajú vlastnosti série Focus 200 a navyše sú vybavené magnetmi Quik Clik, ktoré umožňujú jednoduché a usporiadané odloženie slúchadiel na krku. Samozrejmosťou je frekvenčná charakteristika 20Hz až 20kHz a rozmerné dynamické meniče, ktoré sú základom kvalitného zvuku. Slúchadlá bola vyvíjaná pre ženy tak, aby neublížila ani pri extrémnych športoch, aby dobre držala na uchu a aby bola odolná voči dažďu, vode a potu. Slúchadlá poskytujú patričný komfort pre dlhé hodiny používania a pritom aby boli vnímané tiež okolité zvuky. Slúchadlá sú dodávané v športovom puzdre vrátane dvoch ďalších veľkostí silikónových nástavcov.

Kľúčové vlastnosti

  • Magnety Quick Clik pre odkladanie slúchadiel na krk
  • Silikónové nástavce dizajnované podľa fyziológie ženského ucha
  • Odolné voči dažďu, vode a potu
  • Mäkké a pohodlné uchytenie pre náročné športové aktivity
  • Priemer dynamických meničov: 12,2 mm
  • Kompatibilný so všetkými smartfónmi

Vývojový tím zložený zo športovcov

Firma Yurbuds bola založená v roku 2008 aktívnym triatlonistov a maratóncov a tím zložený z aktívnych športovcov v rôznych športoch čerpá z vlastných skúseností az vlastného overovania. Firma má za cieľ transformovať skúsenosti športovcov do produktov, ktoré integrujú ergonómiu, výkon a emotívny dizajn.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá
Kód:  JJ093l
Produktové číslo:  6925281905902
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12