Obnoviť stránku

YUNEEC Typhoon H Advance Wizard

Doručenie na
predajňu zadarmo
870,47 €

YUNEEC Typhoon H Advance Wizard

Veľký dron so šiestimi rotormi ponúka vynikajúcu letovú stabilitu a kameru s rozlíšením 4K. Tú nesie 360° gimbal a vďaka zaťahovaciemu podvozku nebude vaše zábery vôbec nič rušiť. Ovládač s OS Android umožní pohodlné a bezpečné ovládanie aj úplnému začiatočníkovi. Na 7'' displeji môžete v reálnom čase sledovať, čo natáčate alebo fotografujete. Pridajte k tomu sklopné ramená rotorov pre ľahkú prepravu, ľahkú uhlíkovú konštrukciu a inteligentné letové režimy a máte tú stroj pre náročných nadšencov i skutočných profesionálov.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálny dron so 4K kamerou
  • Šesť rotorov a vynikajúca stabilita aj v nepriaznivých podmienkach
  • Kamera na 360° gimbale
  • Ovládač s OS android a 7'' dotykovým displejom, napájanie akumulátorom, vysiela v pásme 2,4 GHz
  • Sekundárny kompaktný ovládač pre otáčanie kamery
  • Inteligentné letové režimy
  • Funkcia bezpečného núdzového pristátia pri poruche
  • Bohaté príslušenstvo v balení

Snímajte profesionálne letecké zábery

Vďaka 4K kamere na otočnom 360° gimbale vám neunikne žiadny pohľad. Pretože možno podvozok drona sklopiť, do záberu nebude nič zasahovať. V balení navyše nájdete Wizard, kompaktné zariadenie zamýšľané ako sekundárny ovládač pre gimbal kamery. To umožňuje profesionálnu kooperáciu dvoch ľudí, keď jeden pilotuje a druhý natáča. 

Hexakoptéra s vynikajúcou stabilitou

Robustná konštrukcia, veľkorysé rozmery a šesťrotorové riešenie ponúka vynikajúcu stabilitu stroja aj za nepriaznivých poveternostných podmienok. V kombinácii s ovládačom ST16 s OS android a 7'' dotykovým displejom je ovládanie hračkou aj pre úplných začiatočníkov. Navyše dron dokáže bezpečne pristáť aj v prípade zlyhania motora. Pre jednoduchšiu prepravu je možné všetky rotorové ramená sklopiť a výrazne tak zmenšiť rozmery stroja. Jeho prenášanie sa tiež stane oveľa bezpečnejším. 

 

Balenie obsahuje:
Dron Yuneec Typhoon H, kameru CGO3+, ovládač ST16, sekundárny ovládač kamery Wizard, 14,8V LiPol akumulátor do dronu (5 400 mAh), nabíjačku so sieťovým zdrojom, SD kartu, slnečnú clonu, náhradné vrtule, manuál
 

 

Parametre a špecifikácia

Let

Ovládanie Ovládačom
Letové funkcie GPS, Detekcia prekážok

Kamera

Funkcie kamery Stabilizácia obrazu

Batéria

Typ batérie drona Li-pol
Počet batérií na chod drona 1 ks
Typ batérie ovládača Li-Ion
Počet batérií v ovládači 1 ks

Hmotnosť

Hmotnosť 1 695 g

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača
Kód:  CVI950h1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  YUNTYHBEU-W

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12