Obnoviť stránku

Yonex Voltric CRONUS

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Yonex Voltric CRONUS

Bedmintonová raketa Yonex Voltric Cronus padne do ruky každému začínajúcemu i stredne pokročilejšiemu hráčovi bedmintonu. Obľúbia si ju najmä jedinci, ktorí radi hrajú útočne a hľadajú podporu pri získavaní základných bedmintonových zručností. Určite sa každému zapáči svojím moderným dizajnom v limetkovej a bielej farbe. Prednosťou tejto rakety a celej rady Voltric je kombinácia razancie striel a kontroly úderov. Celografitová konštrukcia pohltí vibrácie a vaša ruka bude stále v pohodlí. Isometrická hlava Yonex Cronus má navyše o 32% väčší Sweet Spot (ideálnu úderovú plochu) na rozdiel od ostatných rakiet. Celá raketa váži 80-84,9 gramov (4U).

Kľúčové vlastnosti Yonex Voltric Cronus

  • Yonex Cronus zaujme svojim dizajnom
  • Disponuje celografitovú konštrukciou
  • Sweet spot je o 32% väčší ako pri ostatných raketách
  • Výplet je stredne pružný a raketa ľahká so svojou váhou 80 až 84,9 gramov
  • Long-Size shaft predĺži shaft o 10 mm
  • Raketa je vyvážená do hlavy

Razantnosť, manipulácia a stabilita

Raketa disponuje systémom Tri-Voltage, ktorý kombinuje dve protichodné vlastnosti, a to razanciu úderov a rýchlu manipuláciu s raketou. Systém spočíva v tom, že v ráme rakety (v pozíciách 2 a 10 ako na hodinách) a v jej krčku sú vložené čiastočky volfrámu, ktoré sú desaťkrát hutnejšie než grafit, čo zaisťuje užší profil strán rámu a vyššiu pevnosť. To všetko dopraje rakete kombináciu razantných úderov a zároveň rýchlu manipuláciu. Na rakete tiež nájdete Bulit-in T-Joint, alebo zabudovaný krčok z epoxidovej živice, ktorý zvyšuje čelnú stabilitu rámu pri úderoch.

Zastrašte protihráča

Inovatívna technológia radu Voltric je usadená v pozíciách 2 a 10 (ako na hodinách) v hlave rakety. Ide o zvukový filter, ktorý redukuje vysoké a tupé tóny. Výsledkom toho sú ostrejšie a hlasnejšie zvuky pri odpale, čo bude hrať na struny psychiky protihráčov a vy budete vyzerať ako drsnejší hráč.

Lepší úchop rakety Yonex Voltric Cronus

Technológia Control Support Cap poskytuje o 88% širšiu plochu úchopu než u bežných rakiet. Bude sa vám preto lepšie držať a manipulácia sa stane ľahšia.

 
Kód:  SPTyon001
Produktové číslo:  4549317544198
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06