Obnoviť stránku

Yi Lite Action Camera Kit Black

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Yi Lite Action Camera Kit Black

Outdoorová akčná mini kamerka úspešnej čínskej značky vám umožní zaznamenať svoje zážitky a zvečniť spomienky v podobe statických snímok alebo videa v precíznom rozlíšení 4K. So svojimi rozmermi sa pohodlne vojde do vrecka. Nahráva na vysokorýchlostné microSD karty, disponuje elektronickou stabilizáciou obrazu a vďaka mikrofónu a AAC zaznamená tiež zvuk kvalitnejší, než má formát MP3. Disponuje 9 kreatívnymi režimami vrátane časozberu a vďaka konektivite WiFi a Bluetooth môžete využiť prepojenie a editáciu vo vašom smartfóne.

Prednosti čiernej akčnej kamery Yi Lite Kit

  • Zveční vaše zážitky v 4K
  • Vyfotí kvalitné statické snímky
  • Nahrá zvuk lepší ako MP3
  • Ponúkne živý náhľad na dotykovom displeji
  • Má ideálne kompaktné rozmery
  • Bezdrôtové spojenie so smartfónom
  • Kit s vodoodolným puzdrom

4K stabilizovaný záznam

Kamera Yi Lite je pripravená na podporu vysokorýchlostných pamäťových kariet microSDXC až do kapacity 64 GB. Na ne je schopná uložiť videá v rozlíšení 4K pri snímkovacej frekvencii 20 s.n/s alebo 60 sn./s pri rozlíšení Full HD. Rozlíšenie 16 MPx pri statických snímkach je priamo ideálne pre všetky sociálne siete a o ich vytvorenie sa navyše stará snímač IMX206 z dielní Sony. Takže o kvalitné spracovanie je postarané. Obrazová kvalita je povýšená na novú úroveň vďaka 6-vrstvovému sklenenému objektívu s vynikajúcou svetelnosťou f/2,8 a širokouhlému 150° záberu. Vďaka tomu spoľahlivo nahráte kvalitné zábery aj pri horšom osvetlení alebo v stiesnených priestoroch.

Ako je Yi Lite pripravená do akcie?

Nový chipset HiPix Hi3556 dovoľuje kamerke spoľahlivé fungovanie aj v horúčave bez toho, aby sa výrazne prehrievala. Vďaka tomu môžete nahrávať aj náročné scény v plnom rozlíšení, ktoré má na hardvér najvyššie nároky. Dotykový LCD displej s 2" uhlopriečkou je skvele pripravený do akcie. Vybavený je ochranným sklom Gorila Glass a dotyková technológia má jedno z najintuitívnejších ovládaní. Na prenos dát a prezentovanie videa na sociálnych sieťach môžete využiť rýchly 50 Mbps prenos až na vzdialenosť 100 metrov od telefónu vďaka WiFi. Pomocou Bluetooth môžete aktivovať spúšť zo smartfónu aj na diaľku a to až na 10 metrov. K vyfoteniu snímok vyskúšajte tiež 9 kreatívnych režimov vrátane časozberného snímania. V neposlednom rade je výhoda tohto kitu podčiarknutá vodoodolným puzdrom, s ktorým sa môžete pustiť aj do filmovania podmorského sveta.

Parametre a špecifikácia

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa 4K
Max. rozlíšenie videa 4K (4096 × 2160)

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Max. veľkosť SD karty 64 GB
Kód:  XIAcamd10
Produktové číslo:  AMI422

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17