Obnoviť stránku

Yeelight LED Eye-friendly Desk Lamp Pro (Sunlike)

99,90 €

Yeelight LED Eye-friendly Desk Lamp Pro (Sunlike)


Chráňte svoje oči

Stolná lampa Yeelight LED Eye-friendly Desk Lamp Pro by nemala chýbať na žiadnom pracovnom stole, a to nielen z dôvodu potreby svetla, ale aj zo zdravotného hľadiska. Produkuje totiž svetlo podobné slnečnému a vďaka tomu je lampa mimoriadne šetrná k vašim očiam. Okrem toho využíva technológiu SunLike, a nevyžaruje tak modré svetlo, ktoré je pre náš zrak škodlivé. Určite oceníte aj inteligentnú funkciu časovača – tá vám, alebo vášmu dieťaťu dá vedieť, kedy si urobiť prestávku.

Pokročilá technológia SunLike

Táto špičková technológia bola ocenená cenou Elektronik Best Product Gold Award. Yeelight LED Desk Lamp Pro využíva pri svietení fialové svetlo, zatiaľ čo typické LED používajú modré svetlo. Znižuje sa tak množstvo vyžiareného škodlivého modrého svetla. Ako dôkaz kvality získala stolná lampa certifikáciu TUV Low Blue Light.

Kľúčové vlastnosti stolovej lampy Yeelight LED Eye-friendly Desk Lamp Pro (Sunlike)

  • Patentovaná technológia viacosového vyhotovenia umožňuje jednoduché nastavenie lampy do rôznych pozícií
  • Časovač upozorňujúci na nutnosť odpočinku
  • Intuitívne dotykové ovládanie
  • Možnosť spárovať s mobilným telefónom
  • Certifikácia TUV Low Blue Light – nevyžaruje škodlivé modré svetlo
  • Chromatickosť 4 000 K
  • Index podania farieb RA> 95

Lampa poskytuje kvalitné osvetlenie pracovnej plochy

Yeelight LED Desk Lamp Pro je vybavená špeciálnym filtrom, ktorý zabraňuje zábleskom a mení frekvenciu svetla tak, aby bolo stabilnejšie. Svetlo je taktiež rovnomerne rozptýlené po celej ploche, vďaka čomu nevznikajú viac či menej osvetlené miesta s nepríjemnými prechodmi.

Ovládajte Yeelight LED Desk Lamp Pro telefónom

Pretože ide o modernú lampu využívajúcu najnovšie trendy, tak ju samozrejme môžete spárovať s vaším mobilným telefónom. Aplikácia Yeelight App (iOS a Android) vám umožní nastavenie rôznych režimov svietenia, časovača a ďalších praktických funkcií.


Parametre a špecifikácia

Typ a určenie

Typ svetla Stolová lampa

Napájanie

Napájanie Do siete
Kód:  YeeLa10
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  YLTD04YL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14