Obnoviť stránku

Yedoo TooToo tealblue

4,6 12 hodnotení
Zľavnené -4 %
129,90 € 135,90 €

Yedoo TooToo tealblue

Yedoo TooToo

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!



Kvalitné detské odrážadlo Yedoo TooToo

Chcete svojej ratolesti kúpiť odrážadlo s dobrými jazdnými vlastnosťami, ovládaním a ešte k tomu s pekným vzhľadom? Yedoo TooToo vyhovuje vo všetkých bodoch, ale to nie je ani zďaleka všetko. Pre bezpečné zastavenie disponuje odrážadlo V-brzdou s celohliníkovou páčkou, ktorá sa bude dieťatu dobre držať a okamžite reaguje na jej stlačenie. Kvalitné 12" gumy zaistia hladký prejazd rozličným terénom. S týmto odrážadlom už nebude vzdialenosti, ktorú by vaše dieťa neprešlo.  


Ľahké, rýchle a bezpečné detské odrážadlo  

Odrážadlo Yedoo TooToo má oceľový rám, ktorý zaručuje dostatočnú pevnosť, ale vďaka odľahčeným komponentom váži len 3,7 kg. Odrážadlo disponuje V-brzdou s celohliníkovou juniorskou páčkou, ktorá zaisťuje ľahký a plynulý chod a dieťaťu sa bude veľmi dobre držať.



Pohodlné odrážadlo, ktoré porastie s dieťaťom

Yedoo TooToo má špeciálnu premyslenú konštrukciu, ktorá s rastúcou výškou zaistí aj rozšírenie priestoru medzi samotným sedadlom a riadidlami. Malí jazdci tak budú mať dostatok pohodlia. K lepšiemu komfortu prispieva aj špeciálne tvarované sedadlo, ktoré umožní omnoho lepší pohyb nôh detí. Dvojpolohová zadná vidlica umožní nadštandardné nastavenie rozsahu výšky sedadla. 


Dorazy proti pretočeniu riadidiel 

Odrážadlo Yedoo TooToo disponuje dorazmi, ktoré zabraňujú nežiaducemu pretočeniu riadidiel, a teda zablokovaniu jazdy a spôsobeniu prekĺznutia. Riadidlá aj tak poskytujú bezpečný uhol pre zatáčanie. Odrážadlo má ložiskové hlavové zloženie umožňujúce hladký chod s dlhou životnosťou. 

Kľúčové vlastnosti detského odrážadla YEDOO TooToo Teablue

  • bezpečné a ľahké odrážadlo pre deti už od 1,5 roku (s výškou 85 cm) až do 5 rokov
  • ľahko sa ovláda, prenáša aj skladuje; celková hmotnosť 3,7 kg
  • kolesá 12“/12“ s nafukovacími pneumatikami bezpečne zvládnu každý terén – asfalt, kocky aj štrk, a to vždy bezpečne a komfortne
  • špeciálne tvarované sedadlo nebráni deťom v pohybe nôh, zároveň je pohodlné a mäkké 
  • vďaka sedlovke zasadenej do rámu so špecifickým uhlom rastie pri zvýšení sedadla aj priestor medzi sedadlom a riadidlami, malí jazdci tak majú dosť miesta a pohodlia, či už majú rok a pol alebo päť rokov


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 1,5 rokov
Odporúčaný vek od 1,5 roka

Farba

Farba Modrá

Nosnosť

Nosnosť 50 kg

Výška sedadla

Min. výška sedadla 41 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 3,7 kg

Vlastnosti a vybavenie

Počet stôp Jednostopové
Materiál rámu Kov
Možnosť nastavenia Sedla
Výbava Brzda
Kód:  SPU6910
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595142609935

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16