Obnoviť stránku

YAMAHA RX-V583 čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA RX-V583 čierny

AV čierny  receiver YAMAHA RX-V583 je skvelý pre zriadenie domáceho kina, kde na vás urobí dojem priestorový aj stereo zvuk vo vysokom rozlíšení. Čierny receiver bol navrhnutý s výrazným zameraním pre dosiahnutie mimoriadne vysokej čistoty zvuku. Využíva diskrétue konfiguráciu zosilňovača a PLL obvod, čím dosahuje vynikajúci zvukový výkon. So CINEMA DSP prežijete zvukovú reprodukciu s akustikou známych miest z celého sveta.

Kľúčové vlastnosti čierneho receivera YAMAHA RX-V583

  • Špičková konštrukcia pre 7-kanálový zvuk najvyššej kvality (Total Purity Concept)
  • Precízna reprodukcia vysokého rozlíšenia v stereu aj priestorovom zvuku (True HD, DTS-HD MA, DSD, AIFF, FLAC, WAV, Apple Lossless)
  • Najnovší filmový zvuk u vás doma (Dolby Atmos a DTS: X)
  • Kompatibilný s 4K Ultra HD s HDCP 2.2, s vysokým dynamickým rozsahom (HDR) a gamutom BT.2020
  • S automatickou kalibráciou YPAO pre zaistenie optimálneho výkonu
  • WiFi s portfóliom služieb (nadštandardné možnosti ovládania aplikácií a prehrávanie z najrôznejších zdrojov)
  • Podpora AirPlay, DLNA, Spotify, Pandora, Tidal, Deezer, Qobuz, JUKE ...
  • Virtuálny priestorový zvuk z predných reproduktorov
  • Bluetooth vstup s obnovou komprimovaného zvuku + FM RDS tuner a internetové rádiá
  • Multiroom pre bezdrôtové spojenie viac jednotiek a ozvučenie celej domácnosti

Zvuk riadený najnovšími technológiami YPAO a Virtual CINEMA FRONT

Každá miestnosť je iná, a preto bol vytvorený YPAO (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer). Ten analyzuje akustiku miestnosti a upravuje rôzne parametre pre optimálny zvuk v priebehu niekoľkých minút. Zaručí, že je posluchový priestor naladený tak, aby poskytoval čo najlepší zvukový zážitok. Aj z malých reproduktorov vytiahne receiver YAMAHA RX-V583 bohaté basy vďaka sofistikovanému vylepšeniu nízkych frekvencií. Ak nechcete alebo nemôžete inštalovať zadné reproduktory, Virtual CINEMA DSP urobí vierohodný priestorový efekt aj s 2 reproduktormi. Virtual CINEMA FRONT potom virtuálne rozmiestni 5 reproduktorov, aj keď sú poskladané len vpredu.

Partner najnovších TV s HDMI 2.0

Tento prístroj podporuje najnovšie štandardy HDMI vrátane prenosu 4K videa pri 60 snímkach za sekundu (iba pass-through). Plne si rozumie aj s HDCP 2.2, čo je najnovší štandard pre ochranu autorských práv. Tiež zvláda širší farebný gamut BT.2020 (pass through) a samozrejme aj 3D videosignál. Spätný audiokanál (HDMI ARC) uľahčuje prepojenie receivera YAMAHA RX-V583 s TV na jediný HDMI kábel, cez ktorý ide zvuk z televízneho vysielania do receiveru.

Hudobné domáce centrum MusicCast

MusicCast ľahko prinesie hudbu do každej miestnosti vo vašej domácnosti, a to bezdrôtovo a s prehrávaním riadeným prehľadnou aplikáciou. Receiver YAMAHA RX-V583 samozrejme dáte do obývačky ako hlavnej miestnosti pre zábavu, a postupne pridáte MusicCast reproduktory, soundbar alebo HiFi komponenty v iných miestnostiach. Vďaka bezdrôtovému spojeniu si ušetríte ťahanie káblov.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 161 mm
Hĺbka 327 mm
Hmotnosť 8,1 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  YM100s7
Produktové číslo:  ARXV583BL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06