Obnoviť stránku

YAMAHA RX-V385 čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA RX-V385 čierny

Budovanie domáceho kina s najnovšími technológiami uspokojí najnáročnejších divákov a poslucháčov. AV receiver Yamaha série RX-Vx85 bol prepracovaný aj po stránke samotného návrhu. V čele inovácií stojí nahradenie D/A prevodníka Burr-Brown 192 kHz/24 bit za Burr-Brown 384 kHz/32 bit, aby bol zvuk reprodukovaný do najjemnejších detailov. Úplne diskrétne výkonové zosilňovače s nezávislými napájacími zdrojmi minimalizujú skreslenie a ponúkajú extrémne vysoký výkon s jasnou reprodukciou bez šumu. S dôrazom na najvyššiu možnú kvalitu zvuku boli potlačené aj vnútorné vibrácie. Cez HDMI vstupy čierny AV receiver YAMAHA RX-V385 prenesie 4K Ultra HD s HDCP 2.2, HDR10, HLG, Dolby Vision a BT.2020.

Kľúčové vlastnosti čierneho receivera YAMAHA RX-V385

  • Špičková konštrukcia pre 5.1-kanálový zvuk najvyššej akosti
  • Precízna reprodukcia vysokého rozlíšenia (True HD, DTS-HD MA, WMA, WAV, AAC)
  • Kompatibilný so 4K Ultra HD s HDCP 2.2, HDR10, HLG, Dolby Vision a BT.2020
  • Automatická kalibrácia YPAO optimalizuje reprodukciu podľa akustiky miestnosti
  • Bluetooth vstup s obnovou komprimovaného zvuku + FM RDS tuner

Zvuk riadený najnovšou technológiou YPAO

Každá izba je iná, a preto má AV receiver YAMAHA RX-V385 YPAO (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer). Ten analyzuje akustiku miestnosti a upravuje rôzne parametre pre optimálny zvuk v priebehu niekoľkých minút. Zaručí, že je posluchový priestor naladený tak, aby poskytoval čo najlepší zvukový zážitok.

Partner najnovších TV s HDMI 2.0

Prístroj podporuje najnovšie štandardy HDMI vrátane prenosu 4K videa pri 60 snímkach za sekundu (iba pass-through). Rozumie si aj s HDCP 2.2, čo je najnovší štandard pre ochranu autorských práv. Zvládne aj širší farebný gamut BT.2020 (pass through) a samozrejme aj 3D videosignál. Novinkou série je podpora HDR10, HLG a Dolby Vision. Spätný audiokanál (HDMI ARC) uľahčuje prepojenie receivera YAMAHA RX-V385 s TV na jediný HDMI kábel, cez ktorý je zvuk z televízneho vysielania prenesený do receivera.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 43,5 mm
Výška 16,1 mm
Hĺbka 31,5 mm
Hmotnosť 7,7 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  YM120m1
Produktové číslo:  130213074555
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13