Obnoviť stránku

YAMAHA RX-A860 čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA RX-A860 čierny

AV receiver Yamaha patrí do domácností, kde to s prehrávaním kvalitných zvukových záznamov myslia vážne. Rad AVENTAGE je navrhnutý tak, aby poskytoval presnú reprodukciu hudobných súborov a tú najlepšiu kvalitu filmových efektov najnovších formátov DTS:X a Dolby ATMOS. Nové kinosálové zvuky rozšíria pôžitok o ďalší rozmer - o výšku. Rovnako tak si rozumie s najmodernejšími štandardmi pre video, ako je aj pôsobivým zobrazením HDR, kedy vám nič neunikne v svetlej ani tmavej časti scény. Najvyšší model vyniká okrem iného pokročilým ladením zvuku YPAO. To analyzuje kompletnú akustiku miestnosti niekoľkými meraniami v rôznych častiach, aby bol zážitok dokonalý, nech sa posadíte kamkoľvek.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový 7.2-kanálový AV receiver s hliníkovým čelným panelom
  • Prehrávanie zdrojov vysokej kvality vrátane najnovšieho Dolby Atmos a DTS:X
  • Špičková konštrukcia na zvuk najvyššej kvality (Total Purity Concept)
  • S pokročilou viacbodovou kalibráciou YPAO na zaistenie optimálneho výkonu v ľubovoľnej miestnosti
  • Upscalling na 4K Ultra HD, kompatibilný s HDCP 2.2, s vysokým dynamickým rozsahom (HDR) a gamutom BT.2020
  • Aj pre milovníkov vinylových pokladov (gramofónový vstup)
  • Grafické používateľské rozhranie na ľahkú navigáciu v menu
  • Ozvučenie celej domácnosti (oddelené audio výstupy 2. zóny + dva HDMI výstupy)
  • Bezdrôtové rozvedenie hudby po domácnosti (MusicCast)

Zvuk ako žiadny iný

AV receiver disponuje množstvom moderných a efektívnych technológií a funkcií, ktoré vám umožnia zažiť jedinečné zážitky počas počúvania obľúbenej muziky či filmov s dokonalými zvukovými efektmi, ktoré vás vtiahnu do deja. A to všetko bez najmenších rušivých efektov. To zaisťuje napríklad technológia Anti-Resonance Technology, ktorá vďaka špeciálnemu klinu (piatej nohe) umiestneného uprostred zariadenia, tlmí všetky rezonancie, ktoré by mohol receiver produkovať. Technológia YPAO dokáže automaticky analyzovať akustiku miestnosti a nastaviť optimálne parametre reproduktorov.

Centrum domácej multimediálnej zábavy

HDMI 2.0 si poradí aj s 3D obrazom alebo Ultra HD rozlíšením, spätný audiokanál následne prenesie aj zvuk samotného televízora. Znamená to, že nepotrebujete extra kábel z televízora. Tiež môže prevádzať obraz na 4K, čím sa zvýši rozlíšenie obrazu na Ultra HD. Podporuje 4K 60p a zabezpečuje kompatibilitu s najnovšími video formátmi vo veľmi vysokom rozlíšení. USB konektor poslúži na rýchle pripojenie Apple iPodu a iPhonu, ale aj tabletov a telefónov s Androidom. Receiver má rad sieťových funkcií, ktoré vám umožnia prístup k viacerým zdrojom. AirPlay umožňuje jednoduché bezdrôtové streamovanie hudby do receiveru priamo z vášho iPodu, iPhonu či iPadu.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 171 mm
Hĺbka 382 mm
Hmotnosť 10,5 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  YM100j63a
Produktové číslo:  ARXA860BL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19