Obnoviť stránku

YAMAHA RX-A670 čierny

2,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA RX-A670 čierny

AV receiver Yamaha patrí do domácností, kde sa to s prehrávaním kvalitných zvukových záznamov myslí vážne. Rad AVENTAGE je navrhnutá tak, aby poskytovala presnú reprodukciu hudobných súborov a tú najlepšiu kvalitu filmových efektov z najnovších formátu DTS:X a Dolby ATMOS. Nové kinosálové zvuky rozšíria pôžitok o ďalší rozmer - o výšku. Rovnako tak si rozumie s najmodernejšími štandardmi pre video, ako je aj pôsobivé zobrazenie HDR, kedy vám nič neunikne vo svetlých i tmavých častiach scény. Čierny AV receiver YAMAHA RX-A670 si po aktualizácii firmvéru rozumie i s obrazom HLG a Dolby Vision.

Kľúčové vlastnosti čierneho AV receivera YAMAHA RX-A670

  • Špičkový 7.2kanálový AV receiver s hliníkovým čelným panelom
  • Prehrávanie zdrojov vysokej kvality vrátane najnovšieho Dolby Atmos a DTS:X
  • Špičková konštrukcia pre zvuk najvyššej kvality (Total Purity Concept)
  • Kalibrácia YPAO optimalizuje reprodukciu podľa akustiky miestnosti
  • Internetové rádiá, Spotify, Pandora, Tidal, Deezer, Qobuz, JUKE alebo hudba z NAS a PC
  • Kompatibilný s 4K Ultra HD s HDCP 2.2, s HDR, HLG, Dolby Vision a gamutom BT.2020
  • WiFi s radom služieb (ovládanie aplikácií a prehrávanie z najrôznejších zdrojov)
  • Príjem digitálneho rádia prostredníctvom tunerov DAB/DAB+
  • Paletou konektorov obslúži všetky audio prístroje
  • Bezdrôtové rozvedenie hudby po domácnosti (MusicCast)

Zvuk ako žiadny iný s A.R.T. a YPAO

AV receiver YAMAHA RX-A670 disponuje množstvom moderných a efektívnych technológií a funkcií, ktoré vám umožnia zažiť jedinečné zážitky pri počúvaní obľúbenej muziky či filmov s dokonalými zvukovými efektmi, ktoré vás vtiahnu do deja. A to všetko bez najmenších rušivých efektov. To zaisťuje napríklad technológia Anti-Resonance Technology (A.RT), Ktorá vďaka špeciálnemu klinu (piate nohe) umiestnené uprostred zariadenia, tlmí všetky rezonancie, ktoré by mohol receiver produkovať. YPAO vie automaticky analyzovať akustiku miestnosti a nastaviť optimálne parametre reproduktorov.

Centrum domácej multimediálnej zábavy s HDMI 2.0 pre Ultra HD 60p a HDR

HDMI 2.0 si poradí aj s 3D obrazom alebo Ultra HD rozlíšením, spätný audiokanál potom prenesie aj zvuk samotného televízora. Znamená to, že nepotrebujete extra kábel z televízora. Tiež môže prevádzať obraz na 4K, čím sa zvýši rozlíšenie obrazu na Ultra HD. Podporuje 4K 60p a zaisťuje kompatibilitu s najnovšími video formátmi vo veľmi vysokom rozlíšení. USB konektor poslúži pre rýchle pripojenie Apple iPod a iPhone, ale aj tabletov a telefónov s Androidom. Receiver YAMAHA RX-A670 má rad sieťových funkcií, ktoré vám umožnia prístup k viac zdrojom. AirPlay umožňuje jednoduché bezdrôtové streamovanie hudby do receiveru priamo z vášho iPod, iPhone či iPad.

Cez MusicCast spolupracuje s ďalšími Multiroom komponentmi

Ak naozaj milujete hudbu, receiver YAMAHA RX-A670 otvorí nové rozmery počúvania. S integráciou MusicCast sa receiver stáva súčasťou prostredia Multiroom. To znamená, že sa spojí s ďalšími komponentmi Multiroom, ako sú prenosné reproduktory, soundbar a malé HiFi systémy. Následne možno riadiť prehrávanie všetkých prvkov Multiroom z jedného miesta (mobilné aplikácie MusicCast CONTROLLER pre iOS a Android) tak, aby hrala hudba vo všetkých miestnostiach rovnako alebo v každej časti iná.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 161 mm
Hĺbka 330 mm
Hmotnosť 8,3 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  YM100j52a
Produktové číslo:  ARXA670BL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02