Obnoviť stránku

YAMAHA RX-A3070 čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA RX-A3070 čierny

Vybavte sa tým najlepším. Tento elegantný a výkonný AV receiver v atraktívnom čiernom dizajne od renomovaného výrobcu hudobnej elektroniky patrí do domácností, kde sa to s prehrávaním kvalitných zvukových záznamov myslí naozaj vážne. Rad AVENTAGE je navrhnutý tak, aby poskytoval tú najlepšiu kvalitu filmových zvukových efektov a presnú reprodukciu hudobných súborov. Zariadenie disponuje podporou 9 kanálov, každý s výstupným výkonom až 230 W. AV receiver YAMAHA RX-A3070 zvládne aj naviac pokročilú optimalizáciu akustiky YPAO R.SC a vylepšený systém CINEMA DSP HD3.

Kľúčové vlastnosti čierneho AV receivera YAMAHA RX-A3070

  • 9.2-kanálová vlajková loď v portfóliu AV receiverov Yamaha
  • Špičkové vyhotovenie na plnohodnotné prehrávanie zvuku vo vysokom rozlíšení vrátane Dolby Atmos a DTS: X
  • Digitálny signál v opatere najnovšieho ESS SABRE PRO Premier DAC ES9026PRO
  • Moderná technológia Bluetooth na streamovanie hudby z telefónu a ďalších zariadení
  • Vylepšená kalibrácia YPAO R.SC (Reflected Sound Control) podľa akustiky miestnosti
  • Bezdrôtové WiFi pripojenie na router alebo priamo na zariadenie (WiFi Direct)
  • Kompatibilný so 4K Ultra HD s HDCP 2.2, s HDR, HLG, Dolby Vision a gamutom BT.2020
  • Podpora internetových rádií a služieb (Spotify, Pandora, Tidal, Deezer, Qobuz)
  • Príjem digitálneho rádia prostredníctvom tunerov DAB/DAB+
  • Bezdrôtové rozvedenie hudby po domácnosti (MusicCast)
  • XLR vstup pre prenos signálu s nízkym šumom

Priestorový zvuk so CINEMA DSP HD3

AV receiver YAMAHA RX-A3070 podporuje prehrávanie Dolby Atmos a DTS:X systémom CINEMA DSP HD3, ktorý prináša priestorový zvuk na vyššiu úroveň. CINEMA DSP HD3 obsahuje nové algoritmy na spracovanie signálu a tri sady vysoko výkonných procesorov, aby sa maximalizovali zvukové efekty a bohatá reprodukcia presiahla dimenziu realizmu. Pôsobivé zvukové pole dáva pocit ako v kine a skutočne vás ponorí do filmovej atmosféry.

Bezdrôtový prenos s WiFi aj Bluetooth

K dispozícii budete mať aj integrovaný WiFi adaptér, vďaka ktorému je použiteľnosť prístroja YAMAHA RX-A3070 rozšírená aj na internetový obsah. Systém s mobilnou aplikáciou MusicCast vám sprístupní digitálnu hudobnú knižnicu, streamovanie hudby z online služieb, internetové rádiá, zariadenia s Bluetooth, televízny zvuk aj externé zdroje pripojené k prijímaču, ako sú Blu-ray alebo diskové prehrávače. MusicCast tiež privedie hudbu bezdrôtovo do každej miestnosti vo vašej domácnosti. K receiveru stačí pridať MusicCast reproduktory, soundbar alebo iné komponenty HiFi. 

Nezameniteľný zvukový prednes s A.RT a YPAO-R.SC

AV receiver YAMAHA RX-A3070 disponuje množstvom moderných a efektívnych technológií a funkcií, ktoré vám umožnia zažiť jedinečné zážitky pri počúvaní obľúbenej muziky či filmov s dokonalými zvukovými efektmi, ktoré vás vtiahnu do deja. A to všetko bez najmenších rušivých efektov. To zaisťuje napríklad technológia Anti-Resonance Technology (A.R.T.), ktorá vďaka špeciálnemu klinu (piatej nohe) umiestnenej uprostred zariadenia, tlmí všetky rezonancie, ktoré by mohol receiver produkovať. Technológia YPAO-R.SC automaticky analyzuje akustiku miestnosti a nastaví optimálne parametre reproduktorov v ľubovoľnej z ôsmich pozícií počúvania.

YAMAHA RX-A3070 – centrum zábavy, ako sa patrí

HDMI 2.0 si poradí aj s 3D obrazom alebo Ultra HD rozlíšením, spätný audiokanál potom prenesie aj zvuk samotného televízora. Znamená to, že nepotrebujete extra kábel z televízora. Tiež môže prevádzať obraz na 4K, čím sa zvýši rozlíšenie obrazu na Ultra HD. Podporuje 4K 60p a zaisťuje kompatibilitu s najnovšími video formátmi vo veľmi vysokom rozlíšení. USB konektor poslúži na  rýchle pripojenie Apple iPodu a iPhonu, ale aj tabletov a telefónov s Androidom. AV receiver YAMAHA RX-A3070 má rad sieťových funkcií, ktoré vám umožnia prístup ku viacerým zdrojom. AirPlay umožňuje jednoduché bezdrôtové streamovanie hudby do receiveru priamo z vášho iPodu, iPhonu alebo iPadu.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 192 mm
Hĺbka 474 mm
Hmotnosť 19,6 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  YM100j64m
Produktové číslo:  ARXA3070BL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02