Obnoviť stránku

YAMAHA RX-A1060 čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA RX-A1060 čierny

Vystrojte sa tým najlepším a doprajte si kvalitu za prijateľnú cenu. Tento elegantný a výkonný AV receiver v atraktívnom dizajne od renomovaného výrobcu hudobnej elektroniky patrí do domácností, kde to s prehrávaním kvalitných zvukových záznamov myslia naozaj vážne. Rad AVENTAGE je navrhnutý tak, aby poskytoval tú najlepšiu kvalitu filmových zvukových efektov a presnú reprodukciu hudobných súborov. Zariadenie disponuje podporou 7 kanálov, každý s výstupným výkonom až 165 W. V prednom hliníkovom paneli sa nachádza rozhranie HDMI alebo USB pre pripojenie flash diskov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalý dizajn je podporený hliníkovým predným panelom
  • Moderná technológia Bluetooth pre streamovanie hudby z telefónu a ďalších zariadení
  • Podpora 4K (60 fps) videa pre najnovšie 4K televízory
  • Bezdrôtové WiFi pripojenie k routeru alebo priamo k zariadeniu (WiFi Direct)
  • Podpora internetových služieb a rádií
  • Bezdrôtové rozvedenie hudby v domácnosti (MusicCast)
  • Paletou rozhrania obslúži všetky audio prístroje
  • HDMI Multizóna

Bezdrôtový prenos

K dispozícii budete mať aj integrovaný Wi-Fi adaptér, vďaka ktorému je použiteľnosť prístroja rozšírená aj na internetový obsah. Systém s mobilnou aplikáciou MusicCast vám sprístupní digitálnu hudobnú knižnicu, streamovanie hudby z online služieb, internetové rádiá, zariadenia s Bluetooth, televízny zvuk aj externé zdroje pripojené k prijímaču, ako sú Blu-ray alebo diskové prehrávače. MusicCast tiež privedie bezdrôtovo hudbu do každej miestnosti vo vašej domácnosti. K receiveru stačí pridať MusicCast reproduktory, soundbar alebo iné komponenty HiFi. 

Nezameniteľný zvukový prednes

AV receiver disponuje množstvom moderných a efektívnych technológií a funkcií, ktoré vám umožnia zažiť jedinečné zážitky pri počúvaní obľúbenej muziky či filmov s dokonalými zvukovými efektmi, ktoré vás vtiahnu do deja. A to všetko bez najmenších rušivých efektov. To zaisťuje napríklad technológia Anti-Resonance Technology, ktorá vďaka špeciálnemu klinu (piata noha) umiestnenej uprostred zariadenia, tlmí všetky rezonancie, ktoré by mohol receiver produkovať. Technológia YPAO vie automaticky analyzovať akustiku miestnosti a nastaviť optimálne parametre reproduktorov.

Centrum zábavy, ako sa patrí

HDMI 2.0 si poradí aj s 3D obrazom alebo Ultra HD rozlíšením, spätný audiokanál následne prenesie aj zvuk samotného televízora. To znamená, že nepotrebujete extra kábel z televízora. Tiež môže realizovať obraz na 4K, čím sa zvýši rozlíšenie obrazu na Ultra HD. Podporuje 4K 60 p a zaisťuje kompatibilitu s najnovšími video formátmi vo veľmi vysokom rozlíšení. USB konektor poslúži pre rýchle pripojenie Apple iPod a iPhone, ale aj tabletov a telefónov s Androidom. Receiver má rad sieťových funkcií, ktoré vám umožnia prístup k viacerým zdrojom. AirPlay umožňuje jednoduché bezdrôtové streamovanie hudby do receiveru priamo z vášho iPod, iPhone či iPad.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 182 mm
Hĺbka 439 mm
Hmotnosť 14,9 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  YM100j63k
Produktové číslo:  ARXA1060BL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08