Obnoviť stránku

YAMAHA R-S700 strieborný

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

YAMAHA R-S700 strieborný

HiFi receiver Yamaha R-S700 je uložený v elegantne spracovanom striebornom šasi s hliníkovým čelným panelom a intuitívne rozmiestnenými ovládacími prvkami. Základom všetkého je dokonale odladená konštrukcia. Pre maximálne puristické počúvanie je navyše pripravená funkcia Pure Direct s minimálnymi signálovými cestami. Príjemnému počúvaniu pri ľubovoľnej úrovni hlasitosti a vyrovnaní útlmu ľudského ucha pri nízkych hladinách reprodukcie zasa napomáha plynule nastaviteľná funkcia Loudness.

Kľúčové vlastnosti strieborného stereo receivera YAMAHA R-S700

  • Pure Direct pre minimalizáciu signálových ciest
  • Plynule nastaviteľná funkcia Loudness
  • Dokovací port pre príslušenstvo Yamaha (iPhone/iPod/Bluetooth)
  • Predzosilnený výstup pre aktívny subwoofer
  • Prepínač nahrávania (Rec Out)
  • Výstup pre repro A, B alebo A + B
  • Predvoľby k uloženiu 40 staníc FM/AM
  • Môže slúžiť aj ako predzosilňovač výkonového zosilňovača

Skvelá výbava pre zvuk z najrôznejších zdrojov vrátane gramofónu

Šasi receivera Yamaha R-S700 je dokonale odtienené od okolitého rušenia a prispôsobené k minimalizácii vibrácií. Pretože ide o receiver a nie klasický zosilňovač, máte k dispozícii rovnako kvalitne spracované tunery pre príjem rádia v pásmach AM/FM a pamäť pre uloženie 40 obľúbených staníc. Milovníkov analógového zvuku iste poteší gramofónny vstup. Všetky bez výnimky pozlátené skrutkovacie svorky pre dva páry reprosústav. Pripravený je tiež výstup pre aktívny subwoofer, terminály pre použitie v režime predzosilňovača aj dokovací port pre širokú paletu originálneho príslušenstva Yamaha a s ním spojený výstup kompozitného videa.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 151 mm
Hĺbka 387 mm
Hmotnosť 11,2 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  YM300e
Produktové číslo:  ARS700SI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08