Obnoviť stránku

YAMAHA R-N303D strieborný

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA R-N303D strieborný

Strieborný receiver YAMAHA R-N303D prehráva zdroje z analógových a digitálnych vstupov, streamovacích služieb, internetové rádiá, DAB+ alebo audio vo vysokom rozlíšení prostredníctvom miestnej siete, cez ktorú podporuje širokú škálu uznávaných formátov ako je FLAC, ALAC, WAV či DSD. Len vďaka nim sa v nahrávke uchovajú aj najjemnejšie nuansy vokálov alebo monštruózna atmosféra koncertu. A presne takú kvalitu zvuku vám YAMAHA R-N303D dodá až domov. Môžete sa jej oddávať aj pri vysokej hlasitosti (115 W na kanál pri 4 ohmoch alebo 140 W pri 8 ohmoch).

Kľúčové vlastnosti strieborného stereo receivera YAMAHA R-N303D

  • Stereofónny HiFi receiver pre všetky zdroje signálu
  • Vysoko kvalitné komponenty a optimalizovaný dizajn obvodu
  • AirPlay, Bluetooth a Hi-Res audio prostredníctvom siete (LAN i WiFi)
  • Priame pripojenie zdrojov analógovými aj digitálnymi vstupmi
  • Prijímač DAB/DAB+ pre digitálne rádio vo vynikajúcej kvalite
  • Multiroom audio s Yamaha MusicCast
  • Pohodlné ovládanie prostredníctvom mobilnej aplikácie (iOS, Android)

Vyspelé obvody zosilňovača optimalizované od prvých návrhov

Vývojári dobre využili svoje dlhoročné skúsenosti pri navrhovaní optimalizovaného HiFi obvodu pre čierny receiver YAMAHA R-N303D. Razantne skrátené signálové cesty majú nízku impedanciu a vynikajúci pomer signálu k šumu, zatiaľ čo oddelenie analógových a digitálnych sekcií minimalizuje vzájomné rušenie. Výsledkom je čistý a živý zvuk. Umiestnenie napájacej jednotky v blízkosti zosilňovača znižuje straty energie. Tým sa dosiahla výnimočná dynamika a vzrušujúci zvuk pri všetkých druhoch reproduktorov.

Pustite si obľúbené s WiFi, Bluetooth, AirPlay

Receiver YAMAHA R-N303D je kompatibilný so všetkými súčasnými možnosťami prehrávania ako je Apple AirPlay, WiFi a Bluetooth pre bezdrôtový prenos hudby zo všetkých mysliteľných zariadení. Cez sieť podporuje R-N303D prehrávanie vysokého rozlíšenia vo formáte DSD 5,6 MHz, AIFF, FLAC, WAV do 192 kHz/24 bitov alebo Apple Lossless s 96 kHz/24 bitov. Model R-N303D je kompatibilný s celým radom populárnych streamovacích služieb, kde nájdete piesne všetkých štýlov. Ponúkajú sa obľúbené Spotify, Tidal a Deezer, Napster, Qobuz, Juke a ďalšie, s ktorými získate hudobný obsah z celého sveta a vychutnáte si svojich obľúbených umelcov.

Cez MusicCast spolupracuje s ďalšími Multiroom komponentmi

Ak naozaj milujete hudbu, receiver YAMAHA R-N303D otvorí nové rozmery počúvania. S integráciou MusicCast sa receiver stáva súčasťou prostredia Multiroom. To znamená, že sa spojí s ďalšími komponentmi Multiroom ako sú prenosné reproduktory, soundbar a malé HiFi systémy. Následne možno riadiť prehrávanie všetkých prvkov Multiroom z jedného miesta (mobilná aplikácia MusicCast CONTROLLER pre iOS a Android) tak, aby hrala hudba vo všetkých miestnostiach rovnako alebo v každej časti iná.

 

Parametre a špecifikácia

Vstupy

Ethernet LAN 1 ×
RCA/Cinch 4 ×

Výstupy

Reproduktorový výstup 4 ×
Slúchadlový výstup 1 ×

Funkcie

Vlastnosti a funkcie DAB tuner, FM Tuner, Spotify, TIDAL
Diaľkové ovládanie Áno
displej Áno

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 141 mm
Hĺbka 333 mm
Hmotnosť 6,95 kg

Farba

Farba Strieborná

Charakteristika

Počet kanálov 2.0
Výkon na kanál 100 W
Impedancia 8 Ohm, 16 Ohm
Prehrávané formáty cez sieť MP3, WMA, FLAC, WAV, AAC, AIFF, ALAC (Apple Lossless), DSD

Konektivita

Konektivita WiFi, Bluetooth, DLNA, AirPlay
Kód:  YM300c6
Produktové číslo:  130213014555
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02