Obnoviť stránku

YAMAHA R-N301 strieborný

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

YAMAHA R-N301 strieborný

Stereo receiver s funkciou AirPlay

Stereo Receiver YAMAHA R-N301 je kombinovaný prijímač a sieťový audio prehrávač v jednom prístroji. Prehrávanie skladieb z vášho PC, z internetu alebo zo sieťového úložiska (NAS) sa stane neskutočne návykovou zábavou.


YAMAHA R-N301
 

Jednoduchý a elegantný dizajn

YAMAHA R-N301 sa vyznačuje svojim klasickým, ale sakramentsky podareným dizajnom. Úplne dokonale zapadne aj do ultra moderného obývacieho priestoru, ktorý ešte pozdvihne do vyšších sfér.


Aplikácia Yamaha NP Controller

Stiahnite si aplikáciu Yamaha NP Controller do svojho inteligentného zariadenia a využívajte YAMAHA R-N301 s patričným komfortom. Streamujte, počúvajte internetové rádio alebo vaše obľúbené skladby zo svojho smartfónu či tabletu. Aplikácia je kompatibilná s operačnými systémami iOS alebo Android.

Aplikácia Yamaha NP Controller
 

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 141 mm
Hĺbka 333 mm
Hmotnosť 6,95 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  YM300c2
Produktové číslo:  ARN301SI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14