Obnoviť stránku

YAMAHA PSR E443

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA PSR E443

Klávesy YAMAHA PSR E443 prinášajú dokonalú symbiózu vážne hry a pravej zábavy. Vybavené sú 61 dynamickými klávesmi aj ľahko použiteľnými profesionálnymi funkciami. Svet bohaté hudobné expresivity vám otvorí režim DJ patternov sa širokou škálou dynamických slučiek a beatov pre okamžitú hru ako DJ. K dispozícii je aj funkcia crossfade pre ešte autentickejšie vystúpenie.

S dvojicou otočných ovládačov v reálnom čase nastavíte rôzne parametre zvuku, ako u analógového syntetizátoru as kolieskom Pitch Bend plynule zmeníte výšku tónu, čo sa hodí napríklad u gitary, saxofónu alebo trumpety. Čaká na vás 755 vysoko kvalitných zvukov, vrátane akustických a elektrických nástrojov s 5 zvukmi kategórie Sweet! a 3 zvukov kategórie Cool !.

Okamžitú inšpiráciu získate sa 150 Arpeggio patternami a externý audio prehrávač priamo do nástroja zapojíte pomocou konektora AUX IN, takže si môžete zahrať so svojou obľúbenou piesňou. Pri tom oceníte pokročilé funkcie čítajúce potlačenie spevu alebo hlavné melódie. Klávesy PSR E443 zbierajú body aj možnosťou pripojenia zariadenia Apple alebo výukovým systémom Yamaha Education Suite.

Parametre a špecifikácie:

Fyzické údaje:
Rozmery: 946 x 140 x 405 mm (šírka x výška x hĺbka)
Hmotnosť: 6,8 kg

Ovládanie:
61 kláves
Tuhosť: Soft, Medium, Hard, Fixed
Pitch Bend
Otočné ovládače
Rozmer displeja: 92 x 42 mm
Ovládací panel aj ponuka v angličtine

Vlasnosti:
200 štýlov
30 skladieb
Miesto pre nahrávanie 10 skladieb
Výučbový program: Listening, Timing, Waiting, Repeat & Learn, Chord Dictionary
Metronóm
Vnútorná pamäť: 1,54 MB
Spotreba: 15 W

Kód:  YM912b3b
Produktové číslo:  YPSRE443
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12