Obnoviť stránku

YAMAHA NX-B55 Titan

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA NX-B55 Titan

Reproduktor YAMAHA NX-B55 reprezentuje štýlový spôsob, ako získať väčší a lepší zvuk z vašich obľúbených zdrojov. Bluetooth prepojenie znamená, že si môžete vychutnať bezdrôtové pohodlie. Púšťajte si svoju obľúbenú hudbu zo smartphonu alebo tabletu pri ležaní na gauči. Rovnako tak poslúži aj na káblové pripojenie notebooku, vreckového prehrávača a inej elektroniky s audio výstupom. Funkcia Auto Mix automaticky detekuje vstupný signál , takže medzi nimi nemusíte prepínať pomocou žiadneho gombíka.
YAMAHA NX-B55 nie je len obyčajný systém s malými reproduktormi. Je naladený na maximálny výkon a pôžitok pri počúvaní . Unikátny tvar skrine zabraňuje vnútornej strate zvuku a poskytuje najlepšiu možnú frekvenčnú odozvu . Predná strana vylúdi silný basový zvuk priamo do miestnosti. Auto Standby automaticky prepne prístroj do pohotovostného režimu po určitej dobe nečinnosti - vypínaním sa vôbec nemusíte zaoberať.
Parametre a špecifikácie:

Rozhranie
Bluetooth Verzia 2.1 + EDR/A2DP (max. 10 m)
Vstupný terminál: 3,5 mm mini jack
Konektor pre slúchadlá: 3,5 mm mini jack

Audio kodek:
SBC, AAC

Reproduktor:
7cm kužeľový menič (2-3/4 ") s plným rozsahom

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Kód:  YM624g
Produktové číslo:  ANXB55TI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18