Obnoviť stránku

YAMAHA NS-50F čierne

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA NS-50F čierne

Masívne reproduktory na predné kanály. Reproduktory sú navrhnuté tak, aby vám podali skutočne zaznamenaný zvuk. Žiadne pridané farby zvuku alebo šumu. Len čistá a prirodzená reprodukcia zvuku. Zostava sa uplatní pre využitie s domácim kinom, kde poskytne vynikajúce hudobné počúvanie vrátane solídnych basov a neskreslených výšok. Hodí sa aj pre začlenenie do viacpočetnej konfigurácie domáceho kina, ako je 7.1, smozrejmě v úlohe predných reproduktorov.
Tieto reproduktory s bass-reflex dizajnom a s veľkým objemom skríň umožňujú hlbšiu a prirodzenejšiu basovú odozvu aj vo väčších miestnostiach. Obsahuje duálny 16 cm menič s "Polymer-injected Mica"(PMD) membránou a kalota tweeter. Yamaha vytvorila reproduktory, ktoré výrazne znižujú odrážanie zvuku a zvyšujú podiel priamo vytvorených zvukových vĺn. Výsledkom je jasný zvuk z presného smeru. Zvuková vlna dorazí priamo z reproduktorov.
Reproduktory umiestnite kamkoľvek na podlahu a nebudú rušiť ani žiadny citlivý elektrospotrebič. Vďaka magnetickému tieneniu môžu byť umiestnené v blízkosti televízie bez toho, aby došlo k zníženiu kvality obrazu následkom bludných magnetických polí.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
Dvojpásmový
Bass reflex
Magneticky tienený
Meniče:
2x 16 cm kónický woofer
3 cm dome tweeter
Príkon:
Nominálny: 80 W
Hudobný výkon: 240 W
Frekvenčný rozsah:
35 Hz - 35 kHz
Citlivosť:
90 dB
Impedancia:
6 Ohmov
Rozmery:
233 x 880 x 271 mm (1x reproduktor)
Hmotnosť:
12,5 kg (1x reproduktor)

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Pasívna
Kód:  YM613f
Produktové číslo:  ANS50FBL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14