Obnoviť stránku

YAMAHA ISX-18D čierny

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

YAMAHA ISX-18D čierny

Rámček na fotky to rozhodne nie je. Tento moderne vyzerajúci produkt od spoločnosti YAMAHA, ktorá sa zaslúžene radí medzi špičky výrobcov elektroniky, prichádza s bezdrôtovým reproduktorom, ktorý si určite zamilujete. Kompaktné rozmery mu dovolia nájsť to správne miesto presne tam, kde budete potrebovať. Navyše vyzerá jednoducho skvele a hodí sa aj ako moderný interiérový doplnok. Užite si novodobé technológie a dokonale spracovaný dizajn. Reproduktor je osadený jedným 2,5 cm tweterom a 5 cm wooferom. Prítomný je aj Bass Reflex.

Kľúčové vlastnosti

  • Prvotriedny bezdrôtový prenosný reproduktor
  • Technológia Bluetooth a WiFi pre jednoduché streamovanie hudby
  • Vyhotovenie reproduktora umožní jednoduché umiestnenie na stenu
  • Luxusné vyhotovenie s kovovým rámčekom
  • LED displej
  • MusicCast, Airplay, Spotify
  • Hodiny, budík a rádio (FM/DAB/DAB+ tuner)
  • Intuitívne ovládanie

Moderné technológie

Chcete si naozaj vychutnať svoju obľúbenú muziku? Potom vám v žiadnom prípade nesmie chýbať prenosný bezdrôtový reproduktor ISX-18D, ktorý vás na prvý posluch ohromí svojím úžasným zvukom. Okrem toho je vybavený technológiou Bluetooth, takže môžete počúvať hudbu z počítača alebo mobilného telefónu prakticky na akomkoľvek mieste.

Multiroom audio

MusicCast ľahko prinesie hudbu do každej miestnosti vo vašej domácnosti, a to bezdrôtovo a s prehrávaním riadeným prehľadnou aplikáciou. Reproduktor dáte napríklad do obývačiek ako hlavnej miestnosti pre zábavu a postupne pridajte MusicCast reproduktory, soundbary alebo HiFi komponenty v iných miestnostiach. Vďaka bezdrôtovému spojeniu si ušetríte ťahanie káblov.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 19,5 cm
Výška 19,5 cm
Hĺbka 6 cm
Hmotnosť 1 100 g

Funkcie

Funkcie Budenie zvukovým signálom, Opakované budenie – Snooze, Vypnutie pri zaspávaní – Sleep
Kód:  YM604a
Produktové číslo:  AISX18DBL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08