Obnoviť stránku

YAMAHA HTR-4071 čierny

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA HTR-4071 čierny

Filmoví aj hudobný fanúšikovia ocenia na tomto AV receivery päťkanálový dekodér True HD a DTS-HD s podporou priestorového zvuku. Druhou veľkou výhodou je integrovaná technológia Compressed Music Enhancer. Vďaka nej si užijete autentické počúvanie komprimovaných hudobných formátov v štúdiovej kvalite 192 kHz/24 bit. Vylepšenia prináša Yamaha HTR-4071 tiež z hľadiska konektivity. K dispozícii má rozhranie LAN, WiFi, Bluetooth a DLNA, ďalej je kompatibilný so službou AirPlay a umožňuje počúvanie internetových rádií vďaka zabudovanému vTuner.

Kľúčové vlastnosti prehrávača YAMAHA HTR-4071 čierny

  • Určený pre počúvanie rádia, CD, sledovanie TV alebo filmov z vlastnej kolekcie
  • Päťkanálový priestorový zvuk (5 × 115 W)
  • Compressed Music Enhancer - štúdiová kvalita zvuku u komprimovaných formátov
  • Diaľkové ovládanie cez aplikáciu AV Controller
  • Kompatibilný s aplikáciami Spotify, Napster alebo Deezeer
  • YPAO - optimalizácia zvuku podľa akustiky miestnosti
  • 5 × HDMI (4 × vstup, 1 × výstup)
  • ECO režim - o 20% znížená spotreba

Bezdrôtové streamovanie & jednoduché sprevádzkovanie vďaka pomocnej aplikácii

Prehrávač je možné zapojiť do siete Multicast, čo sú zariadenia určené pre bezdrôtové streamovanie multimédií, ovládateľná diaľkovo cez mobilnú aplikáciu. Yamaha HTR-4071 je tiež plne kompatibilný so streamovacími službami Spotify, Pandora, Napster alebo Deezer a môžete ho používať v kombinácii s Bluetooth slúchadlami alebo Bluetooth reproduktormi. K ľahkému sprevádzkovaniu receivera potom využijete aplikáciu AV Setup Guide. Tá vás navedie pri zapájaní káblov medzi prehrávačom a zdrojmi signálu.

AV receiver znižuje energetickú náročnosť vďaka ECO režimu

Počas prehrávania 4K obsahu využíva AV receiver technológiu HDR. Tá umožňuje precíznejšie zobrazenie detailov vo svetlých a tmavých častiach obrazu. Pri počúvaní rádia oceníte funkciu RDS, ktorá vám zobrazuje doplňujúce informácie o rádiovej stanici a jej programe. Ak u elektroniky riešite spotrebu, HTR-4071 vás poteší ECO režimom, v ktorom prehrávač spotrebováva o 20% menej energie.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  YM615a1h8
Produktové číslo:  AHTR4071BL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01