Obnoviť stránku

YAMAHA HTR-3071 čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA HTR-3071 čierny

Filmoví aj hudobný fanúšikovia ocenia na tomto AV receiveri 5-kanálové reproduktory s dekodérmi Dolby Digital Plus, True HD, DTS-HD a podporou priestorového zvuku. Druhou veľkou výhodou je integrovaná technológia Compressed Music Enhancer. Vďaka nej si užijete počúvanie komprimovaných hudobných formátov v štúdiovej kvalite 192 kHz/24 bit. Vylepšenie ale prináša Yamaha HTR-3071 tiež obrazu. Zariadenie totiž podporuje prehrávanie 4K videí pri snímkovej frekvencii 60 fps a využíva aj technológiu 4K upscaling, ktorá prepočítava rozlíšenie na vyššiu hodnotu.

Kľúčové vlastnosti AV receivera YAMAHA HTR-3071 čierny

  • Päťkanálový priestorový zvuk (5× 100 W) podporený diskrétnym audio zosilňovačom
  • Možnosť Bluetooth streamovania + počúvanie cez Bluetooth slúchadlá
  • Compressed Music Enhancer - štúdiová kvalita zvuku u komprimovaných formátov
  • Prepočet rozlíšenia 4K video upscaling
  • YPAO - automatická kalibrácia zvukových parametrov podľa akustiky miestnosti
  • 5× HDMI (4× vstup, 1× výstup)
  • Podpora zvukových kodekov Dolby TrueHD a DTS-HD
  • ECO režim - o 20% znížená spotreba
  • Automatické vypnutie pri nečinnosti
  • Ideálne pre počúvanie rádia, CD, sledovanie TV alebo filmov z vlastnej kolekcie
  • FM/AM tuner

Presnejšie vykreslenie zvukových i obrazových detailov

Počas prehrávania 4K obsahu využíva AV receiver technológiu HDR. Tá umožňuje precíznejšie zobrazenie detailov vo svetlých a tmavých častiach obrazu. U počúvania rádia (Yamaha HTR-3071 má FM/AM tuner) oceníte funkciu RDS, ktorá vám zobrazuje doplňujúce informácie o rádiovej stanici a jej programe. Ak u elektroniky riešite spotrebu, HTR-3071 vás poteší ECO režimom; v ňom prehrávač spotrebúva o 20% menej energie. Skvelým doplnkom je v tomto ohľade tiež voliteľná funkcia automatického vypnutia pri nečinnosti v intervale od 20 minút až do 12 hodín.

Diskrétny zosilňovač pre excelentný zvuk

Funkcia YPAO sa postará o automatickú kalibráciu zvuku podľa akustiky danej miestnosti. Na rozdiel od iných prehrávačov umožňuje Yamaha HTR-3071 5-kanálové priestorové ozvučenie s reproduktormi umiestnenými iba pred vami. To umožňuje funkcia Virtual Cinema Front. Prvotriednu kvalitu zvukového prednesu dokresľujú bezstratové kodeky Dolby True HD a DTS-HD spolu s diskrétnym zosilňovačom.

 
Kód:  YM615a1h0a
Produktové číslo:  AHTR3071BL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07