Obnoviť stránku

YAMAHA HTR-3068 čierny

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA HTR-3068 čierny

Vytvorte si špičkový zvuk s 5.1 kanálovým AV receiverom YAMAHA HTR-3068 s výkonom 100 W na kanál. Jeho prednosťou je flexibilita pripojenia, bohatá výbava a precízne dielenské vyhotovenie. Vďaka technológii bluetooth je pripravený na bezdrôtové streamovanie hudby z mobilného zariadenia a jeho súčasťou je aj konektor HDMI aj s HDCP2.2 pre podporu 4K Ultra HD.


Kľúčové vlastnosti:

  • Bluetooth pre bezdrôtový streaming
  • Podpora zobrazenia 4K Ultra HD
  • Spracovanie 3D
  • Dolby True HD a DTS-HD Master Audio

Energický zvuk

Receiver spracováva 4K aj 3D obraz a vybavený je štandardom ochrany proti kopírovaniu HDCP2.2, ktorý je potrebný na prenos 4K videa. K dispozícii je 5 HDMI konektorov (4 vstupné a 1 výstupný) vrátane funkcie ARC (Audio Return Channel) na odosielanie a prijímanie dát jedným káblom. Odpadá teda nutnosť prepájania TV a prijímača viacerých káblov. Maximálny zvukový pôžitok receiver dosahuje využitím kodekov Dolby True HD a DTS-HD Master Audio. Oba tieto kodeky spracúvajú signál s 24-bitovou hĺbkou a 192 kHz vzorkovacej frekvencie. Navyše systém na odrážanie zvuku YPAO analyzuje akustiku miestnosti a charakteristiky reproduktorov a následne vykoná kalibráciu pre optimálny zvuk. Výsledkom je kvalita identická so štúdiovou nahrávkou.

Prenesenie hudby z mobilných zariadení

Rozhranie bluetooth zabezpečuje pripojenie k vášmu inteligentnému telefónu alebo napríklad tabletu, takže môžete streamovať svoju obľúbenú hudbu. Technológia Yamaha Compressed Music Enhancer sa pritom postará o to, aby zvuk bol na vysokej úrovni. Ak máte len 2 reproduktory, 5-kanálový zvuk vytvorí technológia Virtual Cinema DSP, a v prípade viacerých reproduktorov si užijete obklopujúci priestorový audio zážitok ešte na vyššej úrovni s technológiou Virtual Cinema Front.

Parametre a špecifikácia:

Počet kanálov:
5.1

Funkcia:
Dolby True HD
DTS-HD Master Audio
Yamaha Compressed Music Enhancer
Virtual Cinema DSP
Virtual Cinema Front
YPAO optimalizácia
Tuner FM, AM
bluetooth
DLNA
MHL

Digitálne obvody:
24 bitov/192 kHz D/A prevodníky pre všetky kanály

Rozhranie:
4× HDMI vstup
1× HDMI výstup

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 151 mm
Hĺbka 315 mm
Hmotnosť 7,4 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  YM615a1e
Produktové číslo:  130212144555
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01