Obnoviť stránku

YAMAHA HPH-PRO400 biela

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

YAMAHA HPH-PRO400 biela

Nová uzavreté slúchadlá Yamaha HPH-PRO400 sú navrhnuté s dôrazom na vysoko kvalitnú reprodukciu hudby, pri zachovaní nízkej hmotnosti, prenosnosti a elegantného vzhľadu.Jedná sa o vylepšenú verziu Yamaha HPH-PRO30.Na tomto modeli boli použité väčšie 50mm meniče, ktoré sú optimalizované pre maximálnu účinnosť, vďaka tomu hrajú dostatočne hlasno aj pri nižších hlasitostiach.Ku komfortnému noseniu prispieva jemné polstrovanie slúchadiel a nastaviteľná veľkosť.
Slúchadlá sú vybavené plochým káblom o dĺžke 120 cm, ktorý možno od slúchadiel odpojiť.Ďalej sú slúchadlá dovybavená druhým káblom o dĺžke tri metre.Oba sú vyrobené z vysoko kvalitnej "audio" bezkyslíkatej medi.Na kratšom kábla nájdeme ovládanie hlasitosti a mikrofón.Oba káble sú na koncoch zakončené pozlátenými jack konektory pre kvalitný prenos zvuku.
Parametre a špecifikácie:
Meniče:
50 mm
Frekvenčný rozsah:
20 Hz - 20 kHz
Impedancia:
23 ohmov
Citlivosť:
106 dB
Kábel:
Dĺžka: 1,2 m alebo 3,0 m
Konektor:
3,5 mm jack (pozlátený), redukcia na 6,3 mm jack
Hmotnosť:
289 g
Farba:
Biela
Dodávané príslušenstvo:
Puzdro na prenášanie, kábel s mikrofónom a ovládačom 1,2 m, kábel 3 m, redukcia na 6,3 mm jack, čistiace látka
Kód:  YM605e1
Produktové číslo:  HPH-PRO400
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14