Obnoviť stránku

YAMAHA A-S301 strieborný

4,9 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
369,90 €

YAMAHA A-S301 strieborný

Rad zosilňovačov AS-Sxx1 uplatňuje pre vierohodnú reprodukciu zvuku špeciálnu konštrukciu založenú na koncepte ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology). Priame a krátke zvukové cesty sú symetrické pre ľavý a pravý kanál, čím sa minimalizuje skreslenie výsledného zvuku alebo narušenie šumom pri prenose. Tuhá základňa ART (Anti-Resonance and Tough) s pevnou strednou priečkou dáva oporu s vysokou tuhosťou a účinne tlmí vibrácie. Zvukovými inžiniermi starostlivo zvážený návrh, najprísnejší výber súčiastok a precízna realizácia sa skrátka museli odraziť na čistom zvuku. Zvuk tak zostane vo svojej pôvodnej "surovosti", a aj napriek bohatému zosilneniu zodpovedá čo najviac pôvodnému zdroju.

Kľúčové vlastnosti

  • Bohaté zosilnenie bez skreslenia
  • Špeciálna konštrukcia pre stabilné parametre
  • Spoľahlivé súčiastky s dlhou životnosťou
  • Jednoduché ovládanie a doladenie zvuku
  • Paletou konektorov obslúži všetky audio prístroje

Pre vaše uši

Pri nízkej hlasitosti prirodzene dochádza k strate nízkofrekvenčných aj vysokofrekvenčných tónov. Ak sa vám nepáči autentický reprodukovaný zvuk a nevyhovuje vášmu cíteniu, nie je nič jednoduchšie ako zvuk skorigovať. Na prednom paneli dominuje ovládač hlasitosti a prepínanie zdroja, ale okrem toho sú tam umiestnené analógové ovládače, ktorými jemne doladíte tónovou škálu na vlastnú úroveň. Taktiež obsahuje nový analógový ovládač hlasitosti Loudness, ktorý prostredníctvom elektronickej hlasitosti umožňuje nastaviť požadovaný efekt hlasitosti. Opakom nastavovania je tlačidlo Pure Direct, kedy ide signál najkratšou cestou od vstupu k výstupu, teda bez akejkoľvek úpravy. Najmenší z pohyblivých ovládačov slúži na prepínanie medzi dvojicu reproduktorových zostáv, prípadne dokáže zvuk reprodukovať z oboch zároveň.

Konektory sú dôležité

Vďaka celej sade vstupných aj výstupných konektorov zosilňovač poslúži pre všetky mysliteľné prístroje produkujúce audio. Základom prenosu bez narušenia kvality sú určite digitálne vstupy (optika alebo koax), ktorými privedie zvuk do zosilňovača z herných konzol, prehrávača Full HD videí alebo priamo z televízie. Ďalej má hneď 6 analógových vstupov pre ostatnú elektroniku, ako je CD prehrávač, tuner, vreckový prehrávač a podobne. K zosilňovaču pripojíte aj gramofón s prenoskou MM. Vychutnajte si počúvanie z gramofónových nahrávok na zosilňovači s najmodernejšími technológiami.

Parametre a špecifikácia:

Minimum RMS výstupný výkon (8 ohmov, 20 Hz-20 kHz):
60 W + 60 W (0,019% THD)

Max. výstupný výkon (4 ohmy, 1kHz, 0,7% THD):
95 W + 95 W

Max. dynamický výkon / kanál (8/6/4/2 ohmy):
100/120/140/150 W

Činiteľ útlmu:
210

Pomer signál/šum:
CD (skratovaný vstup, 200 mV): 99 dB

Konektory:
Digitálny vstup (optický / koaxiálny)
6 × analog vstup
Subwoofer výstup
USB DC výstup
Rozmery:
435 × 151 × 387 mm

Hmotnosť:
9 kg

Parametre a špecifikácia

Charakteristika

Počet kanálov 2.1
Výkon na kanál 60 W
Impedancia 4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm

Vstupy

Phono (gramofón) 1 ×
RCA/Cinch 5 ×

Výstupy

RCA/Cinch 2 ×
Reproduktorový výstup 2 ×
Slúchadlový výstup 1 ×
Zóna 2 (reproduktorový výstup) 2 ×

Funkcie

Diaľkové ovládanie Áno
displej Nie

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 151 mm
Hĺbka 387 mm
Hmotnosť 9 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  YM301a2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  AAS301SI

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16