Obnoviť stránku

YALE Safe mini YSV/170/DB2/P ružový

Garancia najlepšej ceny
35,90 €

YALE Safe mini YSV/170/DB2/P ružový

Hľadáte spoľahlivé a finančne nenáročné riešenie na uschovanie dokumentov alebo neveľkej sumy peňazí? Za týchto okolností vás zaujme sejf, ktorý pre vás bude tým správnym rozhodnutím. Bezpečnostná schránka YALE Safe mini YSV/170/DB2/P ružový sa teší obľube vďaka nespočetnému množstvu využití. Ochráni totiž predmety najrôznejšieho druhu aj veľkosti. Domáci sejf YALE Safe mini YSV/170/DB2/P ružový môžeme zaradiť medzi najobľúbenejšie produkty tejto kategórie. Hravo uschová akékoľvek dôležité dokumenty, peniaze alebo šperky nižšej hodnoty. Pre čo najväčšiu bezpečnosť je dobré sejf pripevniť do steny a do podlahy. Dôležitým aspektom tiež môže byť to, že sejfy nemajú, oproti trezorom, certifikovaný zámok a plášť. Aj tak sa ale o bezpečie vecí rozhodne nemusíte báť, namiesto chýbajúceho certifikátu vás môže príjemne prekvapiť nižšia obstarávacia cena sejfu. Schránku odomknete elektronickým zámkom, do ktorého jednoducho zadáte kód. Farba sejfu YALE Safe mini YSV/170/DB2/P ružový je ružová. S kvalitnou ochranou sa dočkáte príjemného pocitu, nemusíte sa totiž báť straty svojich cenností.

Dôležité parametre YALE Safe mini YSV/170/DB2/P ružový

  • Domáci sejf je u svojich používateľov obľúbený pre jednoduchosť ovládania a sympatickú skladnosť
  • Bezpečnostná schránka disponuje nespočetným množstvom možných využití
  • Zamknutie sejfu YALE Safe mini YSV/170/DB2/P ružový je zaistené pomocou elektronického zámku
  • Na pripevnenie do steny a do podlahy oceníte predpripravené otvory na povrchu schránky

Ďalšie vlastnosti sejfu YALE Safe mini YSV/170/DB2/P ružový

Pred samotnou kúpou sejfu treba zvážiť, aké veci v ňom budete chcieť zabezpečiť. Sejf YALE Safe mini YSV/170/DB2/P ružový svojimi rozmermi zapadá medzi malé produkty vo svojej sekcii. Konkrétne vonkajšie rozmery dosahujú 17 × 23 × 17 cm. Čo sa týka vnútorných rozmerov, tie potom predstavujú 16 × 22 × 11 cm. Bezpečnosť sejfu spoznáte viac podľa opláštenia než podľa vyššej hmotnosti sejfu. Tá jeho zabezpečenie nezvyšuje. Samotná hmotnosť vás bude zaujímať až vo chvíli, keď sa napríklad budete sťahovať. Tento produkt YALE má hmotnosť 2,3 kg.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Napájanie Na batérie

Vlastnosti

Typ trezora Bezpečnostná schránka, Domáci trezor
Ukotvenie Do steny, Do podlahy
Zámok Elektronický na kód

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 17 cm
Vonkajšia hĺbka 17 cm
Vonkajšia šírka 23 cm
Hmotnosť 2,3 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 16 cm
Vnútorná šírka 22 cm
Vnútorná hĺbka 11 cm

Farba

Farba Ružová
Kód:  YALsej06
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  YSV/170/DB2/P
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16