Obnoviť stránku

YALE Safe mini YSV/170/DB2 čierny

Garancia najlepšej ceny
40,90 €

YALE Safe mini YSV/170/DB2 čierny

Radi by ste našli nejaké bezpečné, ale pritom neveľmi drahé riešenie na ochranu vašich dôležitých zmlúv alebo aj menšej sumy peňazí? V tom prípade vás zaujme sejf, ktorý pre vás bude tým správnym rozhodnutím. Bezpečnostná schránka YALE Safe mini YSV/170/DB2 čierny je obľúbená vďaka svojmu univerzálnemu použitiu. Disponuje totiž možnosťou ochrániť predmety najrôznejšieho charakteru aj rozdielnych rozmerov. Sejf do domácnosti YALE Safe mini YSV/170/DB2 čierny zapadá medzi najobľúbenejšie produkty svojho druhu. Diskrétne totiž ochráni aj menšiu hotovosť, aj dôležité dokumenty. Na zaistenie väčšej bezpečnosti je potrebné, aby ste sejf pripevnili do steny a do podlahy. Za dôležité treba považovať aspekt, že sejf nemá, na rozdiel od trezora, certifikát zámku a plášťa. Nie je ale na mieste sa obávať o bezpečie vašich vecí, namiesto chýbajúceho certifikátu vás môže príjemne prekvapiť nižšia obstarávacia cena sejfu. Schránku odomknete úplne jednoducho pomocou elektronického zámku, ku ktorému stačí poznať kód. Farba povrchu YALE Safe mini YSV/170/DB2 čierny je čierna. Pokiaľ budú vaše cennosti vďaka kvalitnej ochrane v bezpečí, budete žiť bez strachu o svoje veci.

Základné prednosti YALE Safe mini YSV/170/DB2 čierny

  • Domáci sejf je u svojich používateľov obľúbený pre jednoduchosť ovládania a sympatickú skladnosť
  • Bezpečnostnú schránku si obľúbite vďaka jej variabilite v používaní
  • Zamknutie sejfu YALE Safe mini YSV/170/DB2 čierny sa deje za pomoci elektronického zámku
  • Na pripevnenie do steny a do podlahy sú vám k dispozícii otvory v schránke

Rozmery sejfu YALE Safe mini YSV/170/DB2 čierny

Než si zakúpite ten správny sejf, je dôležité premyslieť si obsah, ktorý budete chcieť zabezpečiť. Sejf YALE Safe mini YSV/170/DB2 čierny svojimi rozmermi zapadá medzi menšie produkty vo svojej sekcii. Presné vonkajšie rozmery dosahujú 17 × 23 × 17 cm. Čo sa týka vnútorných rozmerov, tie potom predstavujú 16 × 22 × 11 cm. V žiadnom prípade sa nerovná, že čím vyššia hmotnosť sejfu, tím vyššie bezpečie. To má priamu súvislosť s opláštením. Samotná hmotnosť vás bude zaujímať až vo chvíli, keď sa napríklad budete sťahovať. Tento produkt YALE dosahuje hmotnosť 2,3 kg.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Napájanie Na batérie

Vlastnosti

Typ trezora Bezpečnostná schránka, Domáci trezor
Ukotvenie Do steny, Do podlahy
Zámok Elektronický na kód

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 17 cm
Vonkajšia hĺbka 17 cm
Vonkajšia šírka 23 cm
Hmotnosť 2,3 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 16 cm
Vnútorná šírka 22 cm
Vnútorná hĺbka 11 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  YALsej04
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  YSV/170/DB2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08