Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Yale Linus Smart Lock

4,7 26 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Yale Linus Smart Lock

Obíďte sa bez kľúčov raz navždy

Inteligentný zámok Yale Linus Smart Lock vás už nikdy nenechá v rozpakoch z nezabezpečenej domácnosti a ohromí vás pokročilými technológiami. Pomocou Linus Smart Lock zabezpečíte vchodové dvere a budete nad nimi mať dokonalú kontrolu v podstate odkiaľkoľvek. Po stiahnutí aplikácie Yale Access možno z vášho smartfónu alebo inteligentných hodiniek zámok diaľkovo ovládať a taktiež získate podrobný prehľad o každom príchode a odchode.

Prednosti inteligentného zámku Yale Linus Smart Lock

  • Inteligentný zámok Yale Linus Smart Lock plne zabezpečí vaše vchodové dvere
  • Prepojenie s aplikáciou Yale Access cez bezdrôtové rozhranie Bluetooth a Wi-Fi
  • Funkcia virtuálneho kľúča, ktorý môžete zdieľať s ostatnými členmi domácnosti
  • Ovládanie cez mobilnú aplikáciu Yale Access v slovenčine (Android, iOS)
  • Monitoring príchodov a odchodov
  • Smart zámok možno spárovať s inteligentnými asistentmi Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa
  • Dvojfázové overovanie identity
  • Šifrovanie: Bluetooth Low Energy, AES 128 bit a TLS
  • Napájanie 4× AA batérie


Elegantný dizajn ovenčený cenami

Inteligentný zámok so vzdialeným ovládaním Yale Linus Smart Lock kombinuje najmodernejšie technológie s pokročilou úrovňou zabezpečenia a elegantným dizajnom, vďaka ktorému si vyslúžil prestížne ocenenie European Product Design Award a Reddot Award 2020 v kategórii zabezpečovacie systémy a inteligentné produkty.

Yale Linus Smart Lock s funkciou virtuálneho kľúča

Po inštalácii voliteľného zariadenia Yale Connect Wi-Fi Bridge získate virtuálny kľúč, ktorý bude schopný odomykať aj zamykať dvere na diaľkuVeľkou výhodou je možnosť sledovať príchody a odchody v reálnom čase. Čakáte hostí alebo dočasných spolubývajúcich? Aj tým môžete poskytnúť ich vlastný kľúč k zámku.

Inštalácia inteligentného zámku Linus Smart Lock je hračka

Inštalácia inteligentného zámku Linus Smart Lock je veľmi jednoduchá a zvládnete ju s minimom náčinia na už prítomnej vložke vo vašich dverách, cez ktorú zámok namontujete. Tým pádom môžete stále používať svoje staré kľúče. Zámok navyše nejaví známky akýchkoľvek moderných technológií, je veľmi nenápadný a splynie s okolím.

Automatické zamykanie a odomykanie inteligentného zámku Yale Linus Smart Lock

Ďalší z praktických funkcií je automatické zamykanie dverí potom, čo odídete z domu alebo v určitý čas, ktorý nastavíte v mobilnej aplikácii. Vďaka využívaniu tzv. Geo-Fencingu možno tiež nastaviť automatické odomykanie zámku, akonáhle sa priblížite s telefónom k dverám.

Uľahčite si každodenný život

Už vás nebaví neustále hľadanie kľúčov? Zámok Yale Linus Smart Lock pohodlne odomknete pomocou inteligentného telefónu alebo hodiniek Apple Watch. Intuitívna aplikácia Yale Access umožní vzdialene spravovať vstup do vášho domova či zdieľať prístup s ďalšími ľuďmi, ktorým dôverujete. Pomocou mobilnej aplikácie môžete sledovať ich aktivitu a získavať informácie o ich pohybe vďaka informačným notifikáciám.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Riadenie cez aplikáciu

Pomocou aplikácie môžete na diaľku zamykať a odomykať vchodové dvere odkiaľkoľvek na svete. Technológia DoorSense skontroluje a informuje vás o aktuálnom stave zámku, takže budete mať úplnú istotu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Prístup pre hostí

Mobilná aplikácia vám umožní vytvárať virtuálne kľúče platné niekoľko týždňov, hodín alebo minút. Vďaka tomuto dômyselnému riešeniu sa už nemusíte trápiť stratou alebo krádežou kľúčov.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Monitorovanie aktivity

S funkciou oznamovania aktivít získate cez Yale Linus Smart Lock dokonalý prehľad o príchodoch a odchodoch jednotlivých členov vašej domácnosti. Taktiež môžete nastaviť zaslanie upozornenia, keď konkrétni ľudia dorazia do domu.

Podpora inteligentných domácich asistentov

Zámok Yale Linus Smart Lock možno spárovať s inteligentnými domácimi asistentmi, medzi ktoré patria Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa. Vďaka nim môžete pomocou hlasových príkazov pohodlne ovládať zámok a niektoré jeho funkcie, ako je potrebné odomykanie, zamykanie a zistenie jeho stavu.

Yale Linus Smart Lock s vysokou úrovňou zabezpečenia

Účet Yale Access je chránený dvojúrovňovým overením, čo znamená, že okrem hesla budete musieť overiť svoju totožnosť buď e-mailom alebo telefónnym číslom. Na šifrovanie dát sa využíva technológia Bluetooth Low Energy (BLE) a šifrovanie AES 128 a TLS, ktoré sa všeobecne označuje ako zabezpečenie na úrovni bánk.

Voliteľné príslušenstvo k inteligentnému zámku Yale Linus Smart Lock

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Yale Connect WiFi Bridge

Spárovaním zámku Yale Linus Smart Lock so zariadením Yale Connect WiFi Bridge získate možnosť zamykania/odomykania dverí na diaľku, zasielania okamžitých upozornení na váš inteligentný telefón či prepojenie zámku s hlasovými asistentmi.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Yale Smart Keypad

Klávesnica Yale Smart Keypad je ideálnym riešením pre deti, hostí alebo vašu upratovačku, ktorým poskytnete prístup do domu bez tradičného kľúča alebo smartfónu. Vďaka jedinečným kódom môžete v mobilnej aplikácii Yale Access sledovať príchod a odchod členov domácnosti či klientov.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Napájanie Na batérie
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Fungovanie Cez centrálnu jednotku/bridge
Oblasť využitia Ovládanie okien, dverí, brán

Vlastnosti

Špeciálne funkcie zdieľanie prístupu, monitoring príchodov a odchodov
Typ batérie AA
Počet batérií 4 ks
Kód:  YALE20000
Produktové číslo:  EL003607
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11