Obnoviť stránku

Yale Linus L2, strieborný

4,4 5 hodnotení
217,90 €

Yale Linus L2, strieborný

Inteligentný zámok Yale Linus L2 spoľahlivo nahradí klasické kľúče

S tradičnými kľúčmi často bývajú problémy a ak si ich zabuchnete vnútri bytu/domu, môže váš to vyjsť pekne draho. Preto využite benefity moderných technológií v podobe inteligentného zámku Yale Linus L2, ktorý vám umožní odomknúť dvere pomocou smartfónu s NFC alebo pomocou aplikácie. O bezpečné používanie a vaše údaje sa stará robustné šifrovanie štandardu AES 128. Smart zámok Yale Linus L2 sa automaticky odomkne, keď zistí, že ste v jeho blízkosti alebo vo vopred nastavený čas. Zariadenie je vybavené dobíjacou Li-Ion batériou a vstavanou WiFi.

Kľúčové vlastnosti smart zámku Yale Linus L2, strieborný

  • So smart zámkom si ľahko overíte, že dvere sú zatvorené a zamknuté
  • Jednoduché odomykanie pomocou aplikácie alebo prostredníctvom Bluetooth/NFC tagu
  • V aplikácii uvidíte presné štatistiky príchodov a odchodov
  • Diaľkové ovladánie s jednoduchou inštaláciou
  • Kvalitná dobíjacia Li-Ion batéria na pohodlné používanie
  • Možnosť odomknúť dvere odkiaľkoľvek
  • Inteligentný zámok rozšíri možnosti smart domácnosti
  • Nastavenie automatizácie odomykania/zamykania
  • Široké možnosti konektivity a spolupráce s hlasovými asistentmi Google Assistant, Amazon Alexa aj fungovanie s Philips Hue
  • Yale Linus L2 využíva Bluetooth Low Energy (BLE) a šifrovanie AES-128

Smart zámok vám uľahčí život

Pri používaní smart zámku Yale Linus L2 sa vám nestane, že si zabuchnete kľúče vnútri, pretože ich ani nebudete musieť nosiť. Zároveň vám odpadne pocit neistoty z toho, že neviete, či ste skutočne zamkli dvere. Ďalšou výhodou je, že ak niekto známy príde k vám na nečakanú návštevu, alebo dorazí skôr ako v dohodnutom čase, môžete mu stlačením tlačidla odomknúť na diaľku prostredníctvom aplikácie Yale Home.

Robustné kovové puzdro s tichým motorom

Smart zámok sa môže pochváliť inovovaným dizajnom, ktorý zaisťuje ešte lepší výkon. Yale Linus L2 má robustné kovové puzdro ukrývajúce tichý motor s krútiacim momentom dosahujúcim hodnotu 2,5 Nm, vďaka čomu sa môžete spoľahnúť na plynulé, spoľahlivé a rýchle zamykanie/odomykanie. Smart zámok je vybavený dobíjacím Li-Ion akumulátorom s vysokou kapacitou na dlhotrvajúci bezkľúčový prístup.

Jednoduchá inštalácia inteligentného zámku

Inteligentný zámok Yale Linus L2 zvládnete nainštalovať sami, pretože je určený na montáž s minimálnym počtom nástrojov a bez nutnosti zásahu do konštrukcie dverí či existujúcej elektroinštalácie. Všetko potrebné je navyše súčasťou balenia a v aplikácii sa môžete pozrieť na sprievodcu inštaláciou zámku Yale Linus L2 krok za krokom.

Pohodlné ovládanie prostredníctvom aplikácie

Nainštalujte si do svojho smartfónu aplikáciu Yale Home a zamknite či odomknite dvere odkiaľkoľvek na svete. Vďaka technológii DoorSense sa vám nestane, že by ste zabudli zamknúť. Smart zámok Yale Linus L2 totiž pozná, či sú dvere zatvorené a zamknuté, pričom vás upozorní na to, pokiaľ tak urobené nie je. Senzor zatvorenia dverí je súčasťou balenia. Prostredníctvom aplikácie môžete inteligentnému zámku Yale Linus L2 nastaviť automaticky zamykanie a odomykanie v určenej dennej dobe. V aplikácii potom uvidíte výpis aktivít, kedy došlo k odomknutiu/zamknutiu dverí a zároveň spozná aj otvorenie dverí. Na všetky uskutočnené aktivity môžete dostávať okamžité upozornenia.

Yale Linus L2 skvele spolupracuje s NFC tagom Yale Dot

Nehľadajte po vreckách či kabelke kľúče a použite na odomknutie svoj smartfón, ktorý stačí priložiť k NFC tagu Yale Dot (súčasťou balenia) a odomknite bez nutnosti spúšťať aplikáciu. Tag Yale Dot môžete umiestniť kdekoľvek v domácnosti alebo kancelárii, čím si uľahčíte prístup k rýchlemu zabezpečeniu domácnosti. Naraz môžete používať až 5 NFC tagov Yale Dots, ktoré tak možno umiestniť kamkoľvek budete potrebovať. Dvere sa navyše dajú pohodlne odomykať/zamykať pomocou Bluetooth.

Smart zámok Yale Linus L2 spolupracuje s ďalšími inteligentnými zariadeniami

Smart zámok Yale Linus L2 bez problémov funguje s hlasovými asistentmi Google Home alebo Amazon Alexa. Navyše je kompatibilný s moderným systémom smart osvetlenia Philips Hue. Budete tak mať lepšiu úroveň zabezpečenia aj väčší komfort pri používaní.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Fungovanie Samostatne
Oblasť využitia Zabezpečenie, Ovládanie okien, dverí, brán, Ovládanie domácnosti

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Kompatibilné aplikácie Google Home
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Napájanie Na batérie, USB
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine

Pripojenie

Pripojenie WiFi 5 GHz, Bluetooth

Vlastnosti

Špeciálne funkcie geolokácia, Správa používateľov (priame zdieľanie/stiahnutie používateľov), Vytváranie prístupových schém a odkazov na používateľov (trvalé, týždenné, popr. dočasný prístup)
Šifrovanie AES128
Kompatibilná vložka Štandardná vložka s prestupovou spojkou
Typ batérie Dobíjací akumulátor
Počet batérií 1 ks
Kód:  YALE24_002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5052847131343
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06