Obnoviť stránku

Yale Linus Connect WiFi Bridge (EU)

4,0 20 hodnotení
66,90 €

Yale Linus Connect WiFi Bridge (EU)

Vzdialené ovládanie inteligentného zámku Yale Linus

Zariadenie Yale Linus Connect Wi-Fi Bridge umožní vzdialene zamknúť a odomknúť inteligentný zámok Yale Linus odkiaľkoľvek prostredníctvom mobilnej aplikácie. Zo svojho inteligentného telefónu tak môžete kedykoľvek odomknúť dvere návštevníkom alebo remeselníkom a zase za nimi zamknúť. Inštalácia zariadenia je maximálne jednoduchá. Bridge stačí pripojiť do zásuvky v blízkosti inteligentného zámku Yale a pripojiť k domácej WiFi sieti.

Kľúčové vlastnosti Yale Linus Connect Wi-Fi Bridge (EU)

  • Vzdialené odomykanie a zamykanie inteligentného zámku Yale Linus
  • Monitorovanie prístupu
  • Kompatibilný s hlasovými asistentmi
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 4.0, Wi-Fi 2,4 GHz 802.11 (b/g/n)
  • Mobilná aplikácia Yale Access (Android, iOS)
  • Jednoduché nastavenie

Ovládanie cez mobilnú aplikáciu

Prostredníctvom mobilnej aplikácie Yale Access môžete vzdialene ovládať odomknutie a zamknutie inteligentného zámku Yale Linus, kedykoľvek skontrolovať stav zámku a vďaka okamžitým upozorneniam budete mať okamžitý prehľad o každom uzamknutí a odomknutí.

Linus Connect Wi-Fi Bridge je kompatibilný s hlasovými asistentmi

Yale Linus Connect Wi-Fi Bridge je kompatibilný s hlasovými asistentmi Amazon Alexa, Google Assistant a platformou Apple HomeKit. Vďaka tomu môžete kedykoľvek odomykať a bezpečne zamykať dvere alebo kontrolovať stav inteligentného zámku pomocou jednoduchých hlasových príkazov.


Kód:  YALE2000_a02
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  EL003608
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01