Obnoviť stránku

YALE FINGERPRINT Maxi Security Home YSFM/250/EG1

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
239,90 €

YALE FINGERPRINT Maxi Security Home YSFM/250/EG1

Zaujíma vás finančne nenáročné, ale pritom bezpečné riešenie na ochranu vašich dôležitých zmlúv alebo aj menšej sumy peňazí? Potom je sejf to pravé pre vašu potrebu. Domáci sejf YALE FINGERPRINT Maxi Security Home YSFM/250/EG1 je medzi používateľmi najobľúbenejším vo svojej kategórii. Diskrétne totiž uschová zmluvy, listy, menšiu sumu peňazí alebo šperky nižšej hodnoty. Hotelový sejf YALE bol vyrobený na jednoduché uschovanie šperkov, dokladov alebo hotovosti. V prípade straty kódu využijú hoteloví hostia náhradný kľúč, ktorý býva na recepcii. Za výhodu tejto schránky je považovaná jej prenosnosť, môžete sa tak pohrať s jej umiestnením. Dôležitým aspektom tiež môže byť to, že sejfy nemajú, oproti trezorom, certifikovaný zámok a plášť. Aj tak sa ale o bezpečie vecí rozhodne nemusíte báť, navyše je tento fakt vykompenzovaný nižšou obstarávacou cenou sejfu. Odomykanie sa vykonáva úplne jednoducho pomocou elektronického zámku, ku ktorému stačí poznať kód. Vďaka zabudovanému LCD displeju získate absolútnu kontrolu nad sejfom. Farba povrchu YALE FINGERPRINT Maxi Security Home YSFM/250/EG1 je antracitová. S kvalitnou ochranou sa už nebudete musieť strachovať o svoje cenné predmety.

Významné parametre YALE FINGERPRINT Maxi Security Home YSFM/250/EG1

  • Domáci sejf vám prináša jednoduchosť v ovládaní a svoju úžasnú skladnosť vďaka neveľkým rozmerom
  • U hotelového sejfu len zadáte kód a jednoducho tak uschováte všetky potrebné dokumenty
  • Zatváranie sejfu YALE FINGERPRINT Maxi Security Home YSFM/250/EG1 sa deje za pomoci elektronického zámku
  • Ľahko prenosný s kompaktnými rozmermi
  • Objem sejfu: 26 l

Ďalšie parametre sejfu YALE FINGERPRINT Maxi Security Home YSFM/250/EG1

Než si zaobstaráte sejf, mali by ste poznať, ktoré veci potrebujete zabezpečiť. Sejf YALE FINGERPRINT Maxi Security Home YSFM/250/EG1 sa radí svojimi rozmermi medzi stredné produkty svojej kategórie. Rozmery vonkajších strán sú 25 × 35 × 30 cm. Vnútorné rozmery potom predstavujú 24 × 33,7 × 23 cm. Vyššia hmotnosť sejfu nezvyšuje bezpečí v ňom uschovaných predmetov. Všetko je otázka opláštenia. Hmotnosť by vás mala zaujímať skôr z dôvodu sťahovania. Tento produkt YALE má od výrobcu hmotnosť 15,7 kg. Objem vecí, ktoré si prajete uschovať, potom môže dosahovať 26 l.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Fungovanie Samostatne
Oblasť využitia Zabezpečenie

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor, Hotelový trezor
Ukotvenie Prenosný, Na stenu
Objem 26 l
Zámok Elektronický na kód
Ďalšie vlastnosti Displej

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 25 cm
Vonkajšia hĺbka 30 cm
Vonkajšia šírka 35 cm
Hmotnosť 15,7 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 24 cm
Vnútorná šírka 33,7 cm
Vnútorná hĺbka 23 cm

Farba

Farba Antracitová
Kód:  ASAB296
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  AA001428
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14