Obnoviť stránku

YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB2

Garancia najlepšej ceny
57,90 €

YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB2

Potrebujete spoľahlivé, ale pritom neveľmi nákladné riešenie na ochranu dôležitých zmlúv a dokumentov alebo menšej sumy peňazí? Potom teda vaše potreby jednoducho vyrieši sejf. Bezpečnostná schránka YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB2 je obľúbená predovšetkým pre svoje univerzálne použitie. Je totiž schopná ochrániť predmety najrôznejšieho charakteru aj veľkosti. Sejf do domácnosti YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB2 je medzi používateľmi najobľúbenejším vo svojej kategórii. Diskrétne totiž uschová zmluvy, listy, menšiu sumu peňazí alebo šperky nižšej hodnoty. Aby bola zaistená vysoká bezpečnosť, je dobré sejf pripevniť do steny a do podlahy. Je nutné tiež podotknúť, že sejfy, oproti trezorom, nedisponujú certifikáciou zámku a plášťa. Aj tak sa ale o bezpečie vecí rozhodne nemusíte báť, navyše je tento fakt vykompenzovaný nižšou obstarávacou cenou sejfu. Sejf odomknete úplne jednoducho pomocou elektronického zámku, ku ktorému stačí poznať kód. Farba sejfu YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB2 je čierna. Kvalitná ochrana prinesie bezpečie pre vaše cenné veci.

Zaujímavé funkcie YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB2

  • Domáci sejf sa naučíte veľmi rýchlo ovládať a oceníte aj jeho skladnosť
  • Bezpečnostná schránka ponúka množstvo možností využitia
  • Zamykanie sejfu YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB2 je zaistené pomocou elektronického zámku
  • Na upevnenie do steny a do podlahy môžete využiť otvory na povrchu schránky

Rozmery sejfu YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB2

Pred samotnou kúpou sejfu treba zvážiť, aké veci v ňom budete chcieť zabezpečiť. Sejf YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB2 sa svojimi rozmermi radí medzi menšie produkty vo svojej sekcii. Vonkajšie rozmery sú 20 × 31 × 20 cm. Vnútorné rozmery potom predstavujú 19 × 30 × 15 cm. Hmotnosť sejfu neovplyvňuje jeho bezpečnosť. Tá je viac určovaná jeho opláštením. Hmotnosť je dôležité zvážiť predovšetkým kvôli sťahovaniu. Tento produkt YALE má hmotnosť 3,6 kg.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Napájanie Na batérie

Vlastnosti

Typ trezora Bezpečnostná schránka, Domáci trezor
Ukotvenie Do steny, Do podlahy
Zámok Elektronický na kód

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 20 cm
Vonkajšia hĺbka 20 cm
Vonkajšia šírka 31 cm
Hmotnosť 3,6 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 19 cm
Vnútorná šírka 30 cm
Vnútorná hĺbka 15 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  YALsej10
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  YEC/200/DB2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17