Obnoviť stránku

YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB1

Cenová bomba
57,54 € Ušetríte 10,36 €

YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB1

Ocitli ste sa v situácii, keď nutne potrebujete nejaké bezpečné, ale pritom lacnejšie riešenie na uschovanie dokumentov alebo neveľkej sumy peňazí? Potom je pre vás sejf tým správnym rozhodnutím. Domáci sejf YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB1 patrí medzi jedny z najobľúbenejších v kategórii svojho druhu. Úplne diskrétne uschová menšiu hotovosť, šperky alebo dokumenty. Sejf do hotela YALE je vďaka svojim rozmerom predurčený na jednoduché ukrytie peňazí, šperkov alebo dokladov. Keby ste náhodou zabudli kód, ľahko sejf otvoríte náhradným kľúčom, často umiestneným na hotelové recepcii. Veľkú variabilitu prináša prenosnosť tejto schránky, záleží teda len na vás, kam ju postavíte. Dôležitým aspektom je, že u sejfu, na rozdiel od trezora, by ste nemali očakávať certifikát zámku a plášťa. V žiadnom prípade to však neznamená, že by ste sa mali o svoje veci báť, a navyše práve napriek chýbajúcemu certifikátu sa dočkáte nižšej obstarávacej ceny sejfu. Odomykanie je zaistené úplne jednoducho pomocou elektronického zámku, ku ktorému stačí poznať kód. Vniknutiu zboku zabráni kvalitné jednoplášťové opevnenie. Farba povrchu YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB1 je čierna. Spoľahlivá a kvalitná ochrana je dôležitou súčasťou vášho pokoja, keďže už sa nemusíte o svoje cennosti báť.

Podstatné parametre YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB1

  • Domáci sejf sa naučíte veľmi rýchlo ovládať a oceníte aj jeho skladnosť
  • Jednoduché ovládanie a kompaktné rozmery – to sú synonymá pre hotelový sejf
  • Zamknutie sejfu YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB1 sa deje za pomoci elektronického zámku
  • Plášť má jednu vrstvu
  • Hravo ho prenesiete vďaka menším rozmerom
  • Objem sejfu: 8,6 l

Ďalšie vlastnosti sejfu YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB1

Pred kúpou sejfu je dôležité vedieť, čo doň vložíte na úschovu. Sejf YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB1 sa svojimi rozmermi radí medzi menšie produkty tohto radu. Konkrétne vonkajšie rozmery sú 20 × 31 × 20 cm. Čo sa týka vnútorných rozmerov, tie potom predstavujú 19 × 30 × 15 cm. Sejf je bezpečnejší, pokiaľ má kvalitné opláštenie, jeho hmotnosť hrá v tomto minimálnu rolu. Hmotnosť budete potrebovať vedieť vo chvíli, keď sa budete chystať sťahovať. Tento produkt YALE dosahuje hmotnosť 5,4 kg. Objem vecí, ktoré možno uložiť, predstavuje 8,6 l.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Konektivita

Napájanie Na batérie

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor, Hotelový trezor
Ukotvenie Prenosný, Na stenu
Plášť Jednoplášťový
Objem 8,6 l
Zámok Elektronický na kód

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 20 cm
Vonkajšia hĺbka 20 cm
Vonkajšia šírka 31 cm
Hmotnosť 5,4 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 19 cm
Vnútorná šírka 30 cm
Vnútorná hĺbka 15 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  ASAB299
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  AA001272
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17