Obnoviť stránku

YALE Alarmed Safe Medium YEC/250/DB2

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
91,90 €

YALE Alarmed Safe Medium YEC/250/DB2

Radi by ste našli nejaké bezpečné, ale pritom neveľmi drahé riešenie na ochranu dôležitých zmlúv a dokumentov alebo menšej sumy peňazí? Pokiaľ ste odpovedali áno, tak je sejf pre vás tou správnou voľbou. Bezpečnostná schránka YALE Alarmed Safe Medium YEC/250/DB2 je vďaka svojmu univerzálnemu využitiu veľmi obľúbená. Zvládne totiž uschovať predmety rôznej veľkosti aj druhu. Domáci sejf YALE Alarmed Safe Medium YEC/250/DB2 náleží k produktom, ktoré sa medzi používateľmi tešia najväčšej obľúbenosti. Ochráni totiž aj menšiu sumu peňazí, aj šperky, prípadne dôležité dokumenty. Z dôvodu zaistenia bezpečnosti je nutné, aby bol sejf pripevnený do steny a do podlahy. Je nutné tiež podotknúť, že sejfy, oproti trezorom, nedisponujú certifikáciou zámku a plášťa. Aj napriek tomu však zostanú vaše veci v bezpečí, navyše je tento fakt vykompenzovaný nižšou obstarávacou cenou sejfu. Odomykanie sa vykonáva elektronickým zámkom, ku ktorému stačí poznať kód. Farba povrchu YALE Alarmed Safe Medium YEC/250/DB2 je čierna. Pokiaľ budú vaše cennosti vďaka kvalitnej ochrane v bezpečí, budete žiť bez strachu o svoje veci.

Rozhodujúce parametre YALE Alarmed Safe Medium YEC/250/DB2

  • Domáci sejf sa jednoducho ovláda a zároveň je obľúbený pre svoje kompaktné rozmery
  • Jednou z výhod bezpečnostnej schránky je jej široké spektrum používania
  • Zamknutie sejfu YALE Alarmed Safe Medium YEC/250/DB2 je zaistené za pomoci elektronického zámku
  • Na prichytenie do steny a do podlahy môžete využiť otvory na povrchu schránky

Rozmery sejfu YALE Alarmed Safe Medium YEC/250/DB2

Než si sejf zaobstaráte, rozmyslite si, čím ho naplníte. Sejf YALE Alarmed Safe Medium YEC/250/DB2 sa radí svojimi rozmermi medzi stredné produkty vo svojej sekcii. Rozmery vonkajších strán sú 25 × 35 × 25 cm. Vnútorné rozmery potom predstavujú 24 × 34 × 20 cm. Tým, že je sejf ťažší, nie je nutne zaistená bezpečnosť, dôležitejšie je jeho opláštenie. Hmotnosť je dôležité zvážiť predovšetkým kvôli sťahovaniu. Tento produkt YALE má hmotnosť 5,6 kg.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Napájanie Na batérie

Vlastnosti

Typ trezora Bezpečnostná schránka, Domáci trezor
Ukotvenie Do steny, Do podlahy
Zámok Elektronický na kód

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 25 cm
Vonkajšia hĺbka 25 cm
Vonkajšia šírka 35 cm
Hmotnosť 5,6 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 24 cm
Vnútorná šírka 34 cm
Vnútorná hĺbka 20 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  YALsej12
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  YEC/250/DB2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18