Obnoviť stránku

XYZprinting da Vinci 2.0A Duo

Príslušenstvo k tovaru

XYZprinting da Vinci 2.0A Duo

Tlač vlastných predmetov nie je výdobytkom fanúšikov sci-fi, ale reálnou možnosťou vďaka 3D tlačiarni XYZprinting da Vinci 2.0A Duo. Vyrábajte vlastné hračky, kancelárske pomôcky alebo potreby pre domácnosť s pomocou technológie tlače FDM, ktorá nanáša roztavené vlákno nad tlačový stôl a s minimom odpadu vytvára vami navrhnutý model priamo pred vašimi očami. Farebnú sýtosť hotovým výrobkom vtlačia cartridge s farbami, ktoré prešli radom záťažových testov a ktoré sú plne odolné proti rozmazaniu. Tlačiareň ponúka 100 % bezpečie pri obsluhe a vďaka priaznivej obstarávacej cene predstavuje možnosť ďalšieho šírenia technologického trendu, ktorý je v posledných rokoch na raketovom vzostupe.

Kľúčové vlastnosti

  • Tlačiareň je vhodná na tlač hračiek, kancelárskych pomôcok, potrieb pre domácnosť
  • Tlač dvoch farieb súčasne
  • Farby sú sýte a odolné proti rozmazaniu
  • Minimum odpadu
  • Úplné bezpečie pri obsluhe
  • Trysky s automatickým čistením - jednoduchá údržba

Bezpečie a pohodlie

Ochranu pred vysokými prevádzkovými teplotami nepreukazuje len certifikát CE o splnení základných požiadaviek na ochranu zdravia a životného prostredia, ale aj uzavretá tlačová plocha, ktorá zabraňuje výmene vlákna pri prevádzke a teda aj prípadnému zraneniu. Údržba tlačiarne je pre používateľov jedna báseň vďaka tryskám s automatickým čistením . Ruka v ruke s pohodlnou starostlivosťou o prístroj ide aj ľahká konfigurácia tlačiarne bez nutnosti montáže vďaka technológii Plug and Play.

S hlavou v oblakoch

Špecifikom XYZprinting da Vinci 2.0A Duo je duálna tlačová hlava, ktorá umožňuje tlač dvoch rôznych farieb súčasne. Neste sa s hlavou v oblakoch a vyniknite medzi používateľmi cloudovej knižnice s početnou databázou viacfarebných vzorov, ktoré môžete zhodnotiť vyššou čiastkou, než za akú sa predávajú tradičné jednofarebné modely.

Spoločne s nákupom tejto tlačiarne získate možnosť bezplatného stiahnutia veľmi užitočného softvéru XYZmaker. Tento softvér je navrhnutý s ohľadom na úplných začiatočníkov. Poskytuje používateľom knižnicu modelov a veľa jednoduchých nástrojov na vytváranie nových objektov, tvarov s detailmi aké potrebujete. XYZmaker je plne kompatibilný so všetkými tlačiarňami XYZprinting a tiež súbormi formátu .stl, .obj, .amf, alebo .ply.

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie USB

Rozmery

Výška 510 mm
Hĺbka 558 mm
Šírka 468 mm

Výbava

Displej Informačný/segmentový

Farba

Farba Biela
Kód:  DF452a
Produktové číslo:  3F20AXEU00D

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18