Obnoviť stránku

XYZprinting ABS 1,75mm 600g žltá 240m

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

XYZprinting ABS 1,75mm 600g žltá 240m

Tlačová linka je určená pre 3D tlačiarne a je kompatibilná so všetkými bežnými 3D tlačiarňami. ABS vlákno sa v nich taví a potom sa presne nanáša vo vrstvách podľa špecifikácie podporovanej počítačom. Reťazec má perfektnú a hladkú tlač, ktorá vám umožní vyniknúť vo všetkých vašich 3D vzorkách. Tlačová niť zaručuje konzistenciu na cievke pre čo najpresnejšiu a najkvalitnejšiu tlač.

ABS (akrylonitril-butadién-styrén) je termoplast, ktorý sa vyrába polymerizáciou akrylonitrilu, butadiénu a styrénu. Je vyrobená z fosílnych palív a nie je biologicky odbúrateľná, preto má väčší vplyv na životné prostredie ako vlákna PLA. Avšak vďaka sile a sile, ABS je stále najpopulárnejšou termoplastom v 3D tlači medzi užívateľmi.

Hlavné výhody:

  • materiál: ABS
  • hmotnosť materiálu: 600 g
  • priemer: 1,75 mm (+/- 0,05 mm)

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Žltá

Materiál

Materiál ABS

Rozmery

Priemer struny 1,75 mm
Dĺžka návinu 240 m

Hmotnosť

Hmotnosť 0,6 kg
Kód:  DF475
Produktové číslo:  RF10XXEU04A

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04