Obnoviť stránku

XYZprinting ABS 1,75mm 600g neónová žltá 240m

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

XYZprinting ABS 1,75mm 600g neónová žltá 240m

Vynechali ste 3D tlač a chcete vytlačiť všetko, čo navrhujete sami? Máme jedinečnú ponuku vo forme vysokokvalitnej tlačiarne XYZprinting . Sieťové reťazce ABS hladko tlačí a jeho neónová žltá farba vyzerá fantasticky. Nezáleží na tom, ktorá stolová 3D tlačiareň máte - 1,75 mm ABS vlákno je kompatibilné so všetkými bežnými 3D tlačiarňami .

ABS (akrylonitril-butadiénový styrén) je termoplast, ktorý, ako naznačuje názov, je produkovaný polymerizáciou akrylonitrilu, butadiénu a styrénu. ABS je vyrobené z fosílnych palív, čo znamená, že nie je biologicky odbúrateľné a má väčší vplyv na životné prostredie ako PLA. Kvôli svojej húževnatosti a sile, ABS je medzi užívateľmi najpopulárnejší termoplast v priemysle .

vlastnosti:

  • priemer vlákna: 1,75 mm
  • materiál: ABS
  • hmotnosť materiálu: 600 g
  • farba: neónová žltá
  • Vyrobené v: EÚ

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Žltá

Materiál

Materiál ABS

Rozmery

Priemer struny 1,75 mm
Dĺžka návinu 240 m

Hmotnosť

Hmotnosť 0,6 kg
Kód:  DF473
Produktové číslo:  RF10XXEU0DE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07