Obnoviť stránku

Xtorm Slimpack for iPhone 4 AM405

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xtorm Slimpack for iPhone 4 AM405

A Xtorm Slimpack for iPhone 4 AM405 egy kompakt, praktikus és elegáns töltőtáska, amelyet kifejezetten iPhone 4 és 4S okostelefonokhozterveztek. Ez a három különböző színben kapható elegáns tok külső tartalékakkumulátorként szolgál iPhone készüléked számára,amely teljes mértékben rendelkezésre áll, amikor az akkumulátorod már nem elég. A tok kiváló minőségű PVC-ből készült, microUSBcsatlakozóval és belső 1500 mAh akkumulátorral. A beépített microUSB segítségével a tok nagyon könnyen feltölthető 2 - 4 óraalatt, csak csatlakoztasd az iPhone-t, és mindig kéznél lesz egy extra adag energia. A tok ideális partner az utazáshoz,ahol biztosan értékelni fogja az okostelefonod a dupla adag energiáját.
Paraméterek és specifikáció:
Súly: 30 g Belső akkumulátorok: 1500 mAh Li-ion Töltési idő: 2-4 óra microUSB kimenet A következőkre tervezték: iPhone 4/4S 3 cserélhető keret

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Apple
Model zariadenia iPhone 4 / 4S

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Použitie Každodenný
Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Výrezy na konektory a tlačidlá, Integrovaná batéria na nabíjanie

Farba a motív

Barva Čierna

Určenie

Určené pre Mobilné telefóny a tablety
Kód:  BEU809d
Produktové číslo:  AM405

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09