Obnoviť stránku

Xtorm Essential 12000mAh

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xtorm Essential 12000mAh

Ideálny parťák na cesty vás nenechá nikdy v štichu a práve tým parťákom pre vaše mobilné zariadenie je Xtorm Power Bank Essential. Externá batéria s kapacitou 12000 mAh dopraje vašim mobilným zariadením dostatočný prísun energie na mnoho ďalších hodín prevádzky. Xtorm Power Bank Essential zvláda nabíjať vďaka USB výstupom prakticky všetky mobilné telefóny aj tablety a dokonca môžete využiť aj zariadenia s USB C konektormi.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný externá batéria
  • Vysoká kapacita 12000 mAh
  • Podpora moderného rozhrania USB-C
  • Intuitívne diagnostika vďaka LED diódam
  • Hmotnosť len 277G

USB-C

Vďaka podpore USB-C získavate možnosť veľmi rýchleho nabíjania svojich zariadení a to piatich trojnásobnou rýchlosťou oproti štandardným špecifikáciám USB 2.0. Štandardne je tak možné nabíjať zariadenia 5V a to 1A u starších zariadení a 3A v prípade zariadení s konektormi USB-C.

Široká kompatibilita

Xtorm Power Bank Essential je kompatibilný sa väčšinou mobilných telefónov a tabletov na trhu. Podporované sú nielen zariadenia s operačným systémom Android, ale aj telefóny Apple iPhone a tablety Apple iPad.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 96 mm (9,6 cm)
Výška 79 mm (7,9 cm)
Hĺbka 21 mm (2,1 cm)

Kapacita

Kapacita 12 000 mAh

Výstupy

Výstupy USB-C

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 1 A
Max. výstupné napätie 5 V

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie LED indikácia stavu

Hmotnosť

Hmotnosť 277 g
Kód:  BEU809z
Produktové číslo:  AL450

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01