Obnoviť stránku

Xtim Bionic Bird

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xtim Bionic Bird

Pripravený na let

Bionic Bird je behom okamihu pripravený vzlietnuť. Zažite ešte dnes mimoriadne dobrodružstvo. Stiahnite si aplikáciu pre platformy Android a iOS.

Exkluzívny vzhľad a vyhotovenie

Dron Bionic Bird neslúži na vystrašenie vtáctva, ale naopak svojím vyhotovením skvele zapadá do prírodných podmienok. Vďaka elastickému telu je navyše prakticky nezničiteľný.

Miesto drakov sa dnes púšťajú drony

Púšťanie šarkanov je vážne fajnová zábava, ale skôr pre malé deti. Chcete však niečím originálnym zabaviť takého deviataka aj s jeho otcom dohromady? Kúpte im hi-tech Drone Xtim Bionic Bird. Tento robotický vták je dokonalá hračka pre začiatočníkov, ktorí s ním zažijú veľa hodín nefalšovaného dobrodružstva.


Hi-tech dron v podobe dravca

Robotický dravec má hmotnosť len 92 gramov, čo sa dosiahlo vďaka použitiu pokročilých materiálov. Vo vzduchu ho okrem mávanie krídlami drží aj množstvo premyslených patentov. Jeho vnútorná batéria mu zaručí až 8 minút lietania, ale včas ho budete musieť privolať späť. K dispozícii máte základňu v podobe vajíčka, ktoré pomocou indukcie odovzdá dronu dostatok energie už počas 12 minút.

Ovládání z telefonu
 

Pokročilá kontrola pamäte

Samotný let bude patriť medzi vaše legendárne zážitky. Vystačíte si totiž s aplikáciou a niekoľkými pohybovými gestami. Bionic Bird totiž kopíruje nakláňanie mobilného telefónu zo strany na stranu a už po pár metroch nerozoznáte drone od skutočného vtáka.

Bionic Bird
 

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Robotický dron v tvare vtáka

Rozmery:
Rozpätie krídel: 330 mm
Dĺžka: 170 mm
Hmotnosť 92 g

Typ komunikácie a dosah:
bluetooth
Až 100 metrov

Kapacita batérie:
Vnútorná v drone: 50 mAh (vydrží na cca 8 minút)
Externá batéria v podobe vajíčka: 800 mAh (dobije dron za 12 minút)

 

Parametre a špecifikácia

Let

Ovládanie Mobilom

Batéria

Počet batérií na chod drona 1 ks
Dĺžka nabíjania 11,76 min

Hmotnosť

Hmotnosť 92 g

Obsah balenia

Obsah balenia Batéria do drona
Kód:  XTIBI1
Produktové číslo:  0515

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11