Obnoviť stránku

XtendLan IDS-CS118 zabezpečovacia ústredňa TUYA

201,90 €

XtendLan IDS-CS118 zabezpečovacia ústredňa TUYA

Zabezpečovacia ústredňa XtendLan IDS-CS118-KIT s kompletným vybavením

Potrebujete starostlivo strážiť vašu domácnosť aj v rámci interiéru? Zverte tieto starosti spoľahlivej zabezpečovacej ústredni XtendLan IDS-CS118-KIT, ktorá vďaka dodávanému príslušenstvu zaistí komplexný dohľad nad zvereným priestorom . Obsahuje totiž hneď štyri senzory okien/dverí, dva detektory pohybu a štyri diaľkové ovládače pre každého člena domácnosti. Lákavým benefitom je možnosť pripojiť ústredňu k bezdrôtovej WiFi sieti alebo vložiť SIM kartu a nechať si zasielať notifikácie pomocou SMS.


Obsah baleniaXtendLan IDS-CS118-KIT

  • 1× zabezpečovacia ústredňa (základňa)
  • 4× senzor otvorenia dverí/okná
  • 4× diaľkový ovládač
  • 2× detektor pohybu PIR (pohybové čidlo)

Centrálna jednotka s displejom a klávesnicou

Centrálna jednotka XtendLan IDS-CS118-KIT je osadená 2,4“ TFT displejom a typicky sa umiestňuje na stenu blízko vchodu. Systém podporuje mobilné aplikácie Tuya a Smart Life + hlasového asistenta Amazon Alexa . V zabezpečovacej ústredni XtendLan IDS-CS118-KIT je zabudovaná interná Li-Ion batéria, ktorá zaistí chod zariadenia pri výpadku prúdu. K dispozícii je pozícia pre SIM kartu. Po jej vložení budete mať nad systémom prehľad aj po výpadku internetu.

XtendLan IDS-CS118-KIT pomôže ochrániť vašich blízkych

Chytrý zlodej sa pokúsi vlámať po zotmení, ale zabezpečovacia ústredňa XtendLan IDS-CS118-KIT ich väčšinu odradí. Aj vďaka prítomnosti hlučnej 85dB sirény .

Mobilná aplikácia zaistí kompletný prehľad nad zabezpečovacou ústredňou XtendLan

K systému XtendLan IDS-CS118-KIT je dodávaná mobilná aplikácia Tuya s podporou slovenského jazykového rozhrania. S jej pomocou sa potom dozviete o všetkých notifikáciách. Príjemným bonusom je možnosť zabezpečovaciu ústredňu XtendLan začleniť do obľúbených platforiem chytrej domácnosti - výrobca totiž avizuje podporu pre Amazon Alexa.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, GSM

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Kompatibilné aplikácie Tuya
Hlasoví asistenti Amazon Alexa
Napájanie Do siete, Na batérie
Jazyk aplikácie V češtine

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie, Ovládanie okien, dverí, brán
Kód:  Xten_22_01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  IDS-CS118-KIT

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13