Obnoviť stránku

XPPen Star G640

4,8 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

XPPen Star G640

Rozšírte svoju kreativitu s grafickým tabletom XPPen Star G640

Grafický tablet XPPen Star G640 ponúka veľkú pracovnú plochu na kreslenie a príjemné rozmery, takže sa pohodlne prenáša a je vhodný na prácu kdekoľvek. Tablet je dodávaný s perom, ktoré dokáže rozpoznať až 8 192 úrovní pritlačenia na citlivú prácu pri kreslení, alebo prácu so štetcami. Star G640 sa skvele hodí aj na hranie OSU! hier, rôzne náčrty, elektronické podpisy, alebo vytváranie poznámok v kancelárskych programoch.

Kľúčové vlastnosti grafického tabletu XPPen Star G640

  • Tenké telo s nízkou hmotnosťou
  • Aktívna plocha 152 × 102 mm
  • XPPen Star G640 má citlivý stylus s 8 192 úrovňami pritlačenia
  • Rozlíšenie snímacie vrstvy 5080 lpi
  • Vhodný pre pravákov aj ľavákov
  • Navrhnutý na hranie OSU! hier
  • USB rozhranie
  • Grafický tablet je kompatibilný so systémami Windows a macOS
  • 20× náhradný hrot, držiak pera, USB kábel

XPPen Star G640 spolupracuje takmer s každým zariadením

Grafický tablet XPPen Star G640 je kompatibilný so širokou škálou profesionálneho softvéru ako je Photoshop, Illustrator, GIMP, Blender, ZBrush, Maya, ArtRage a mnohé ďalšie. Spolupracuje s operačnými systémami Windows 10/8, alebo Mac OS X 10.10 a vyšším. S počítačom tablet XPPen Star G640 prepojíte cez USB kábel, ktorý je súčasťou príslušenstva.

Grafický tablet XPPen Star G640 poskytuje prirodzený zážitok z kreslenia

Dodaný stylus disponuje mimoriadnou citlivosťou rozlišujúcou až 8 192 úrovní tlaku a svižnou odozvou 266 RPR, vďaka čomu je zaručená vysoká presnosť a plynulosť počas kreslenia, alebo maľovania. Pero je navyše mimoriadne ergonomické, takže získate pocit, ako keby ste kreslili ceruzkou na papier. Na napájanie stylusu nie je vyžadovaná žiadna batéria.

Tablet XPPen Star G640 je navrhnutý na hranie OSU! hier

Grafický tablet XPPen Star G640 je ideálny na hranie zábavných OSU! hier, ktoré využívajú rytmus hudby na zobrazenie pohybujúcich sa objektov, na ktoré pomocou tabletu klikáte, čím zvyšujete svoje skóre. Na použitie funkcie navyše nemusíte inštalovať žiadny špeciálny softvér ani ovládače.

Rýchle vkladanie digitálneho podpisu a manuálnych poznámok

Grafický tablet XPPen G640 je synchronizovaný s funkciou digitálneho podpisu aplikácie Adobe Acrobat Reader DC®, vďaka čomu bude podnikanie pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Taktiež môžete pomocou stylusu ľahko vkladať manuálne poznámky v kancelárskych aplikáciách Microsoft Word, PowerPoint, OneNote a podobne.



Parametre a špecifikácia

Parametre

Úrovne tlaku 8 192
Rozlíšenie snímacej vrstvy 5080 lpi
Technológia displeja Bez displeja
Rozhraní USB

Aktívna plocha

Šírka 152 mm
Výška 102 mm

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 0,9 mm
Šírka 26 mm
Výška 16 mm
Hmotnosť 480 g
Kód:  XPP2a3
Produktové číslo:  G640

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02