Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

XP-Pen Star 06

4,4 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
91,90 €

XP-Pen Star 06

Grafický tablet XP-Pen Star 06 umožňuje pripojenie k počítaču štandardným USB káblom, alebo bezdrôtovo ISM 2,4G USB prijímačom. Pracovná plocha XP-Pen Star 06 s rozmermi 10 × 6 palcov poskytuje dostatok priestoru na pohodlné kreslenie. Kruhový volič spoločne s 6 dotykovými klávesovými skratkami umožňuje rýchly prístup k najčastejšie používaným stlačeniam klávesov. Stylus rozpoznáva 8 192 úrovní prítlaku, disponuje funkciou automatickej korekcie čiary a kreslí hladké a prirodzené línie. Stojan na pero má vstavaný nástroj na jednoduchú výmenu hrotu.


Kľúčové vlastnosti grafického tabletu XP-Pen Star 06

  • Grafický tablet XP-Pen Star 06 s pracovnou plochou 10 × 6 palcov
  • Pripojenie k počítaču USB káblom alebo bezdrôtovo
  • Kruhový volič a 6 dotykových klávesových skratiek
  • Citlivé pero s rozpoznaním 8 192 úrovní prítlaku
  • Stojan na pero s nástrojom na výmenu hrotu
  • Kompatibilný s programami Windows 10/8/7 a Mac OS X 10.10 a vyššími verziami
  • Kompatibilný s obľúbenými programami na kreslenie

Dlhá výdrž na batériu a kompatibilita grafického tabletu XP-Pen Star 06

Využite s výhodou až 16-hodinového bezdrôtového používanie vďaka vstavanej lítiovej batérii. Batéria grafického tabletu XP-Pen Star 06 sa nabije USB káblom za 2 hodiny. Grafický tablet XP-Pen Star 06 je kompatibilný s Windows 10/8/7 a Mac OS X 10.10 a vyššie. Využiť môžete populárne softvéry pre digitálne kreslenie vrátane Adobe Photoshop, Painter, Illustrator, Clip Studio a ďalších. Súčasťou balenia je kresliaca rukavica proti znečisťovaniu obrazovky a 8 vymeniteľných hrotov pera.


Parametre a špecifikácia

Parametre

Úrovne tlaku 8 192
Bezdrôtové pripojenie Áno
Rozlíšenie snímacej vrstvy 5080 lpi
Technológia displeja Bez displeja
Napájanie Cez USB
Rozhraní USB

Aktívna plocha

Šírka 254 mm
Výška 152 mm

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 670 g
Kód:  XPP3a3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  S06W

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03