Obnoviť stránku

XP-PEN Note Plus

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

XP-PEN Note Plus

XP-PEN Note Plus je inteligentný poznámkový blok, ktorý sa skvele hodí na písanie poznámok, alebo kreslenie náčrtov. Vďaka príjemným rozmerom a nízkej hmotnosti ho pohodlne môžete nosiť neustále pri sebe. Poteší vás aj až 16-hodinová kapacita batérie s kapacitou 1 000 mAh. Blok dokáže uložiť až 50 strán s poznámkami či kresbami, aby ste pri sebe vždy mohli mať to najdôležitejšie. S magnetickým nabíjacím rozhraním bude nabíjanie ľahšie než pomocou kábla a navyše zamedzí poškodeniu prístroja pri náhodnom zakopnutí o kábel.

Kľúčové vlastnosti grafického tabletu XP-PEN Note Plus

  • Inteligentný poznámkový blok na vytváranie poznámok a náčrtov
  • Na batériu vydrží až 16 hodín
  • Kompaktné rozmery s nízkou hmotnosťou
  • Aplikácia Note+ na zálohu dát
  • XP-PEN Note Plus je kompatibilný so smartfónmi Android a iOS

Inteligentný poznámkový blok s vyspelým stylusom

Vďaka vyspelej technológii na písanie rukou môžete pomocou stylusu zaznamenávať vaše poznámky s veľkou presnosťou. Inteligentný softvér rozpozná písmo i nakreslené obrázky a vaše výtvory pomocou Bluetooth 5.0 prenesie do vášho smartfónu so systémom Android, alebo iOS. Stylus pracuje úplne bez batérie, takže sa nemusíte starať o žiadne nabíjanie. S inteligentným poznámkovým blokom XP-PEN Note Plus môžete používať aj klasický papierový poznámkový blok s formátom A5.

XP-PEN Note Plus si bude rozumieť aj s vaším smartfónom

Už nikdy sa nebude musieť báť, že prídete o svoje dôležité poznámky a kresby. Stačí pripojiť poznámkový blok k vášmu smartfónu a s aplikáciou Note+ importovať zápisky a bezpečne ich zazálohovať do cloudového úložiska. Vaše kresby môžete aj jednoducho previesť do formátov JPG, PNG a GIF a jednoduchým kliknutím sa s nimi pochváliť na sociálnych sieťach.

Parametre a špecifikácia

Parametre

Bezdrôtové pripojenie Áno
Technológia displeja Bez displeja
Napájanie Cez USB
Rozhraní micro-USB

Aktívna plocha

Šírka 148 mm
Výška 210 mm

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 15 mm
Šírka 176 mm
Výška 245 mm
Hmotnosť 340 g
Kód:  XPP2g1
Produktové číslo:  NOP1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17