Obnoviť stránku

XPPen Innovator 16

4,7 3 hodnotení
523,90 €

XPPen Innovator 16

Tenký, rýchly a elegantný grafický tablet XPPen Innovator 16

Profesionálny grafický tablet XPPen Innovator 16 ponúka tenký 9 mm dizajn v elegantnom čierno-striebornom vyhotovení, ktorý je osadený 15,6“ IPS displejom s bohatým farebným gamutom. Vďaka kompaktnej veľkosti sa tablet skvele hodí na kreslenie na cestách. Pre maximálny komfort je XPPen Innovator 16 vybavený citlivým stylusom s 8 192 úrovňami pritlačenia, intuitívnym kruhovým voličom a ôsmimi expresnými tlačidlami.

Kľúčové vlastnosti grafického tabletu XPPen Innovator 16

  • IPS displej s Full HD rozlíšením (1 920 × 1 080 px)
  • Farebný gamut Adobe RGB 92 %
  • Široký pozorovací uhol 178°
  • Aktívna plocha 344 × 194 mm
  • XPPen Innovator 16 má citlivý stylus s 8 192 úrovňami pritlačenia
  • Rozlíšenie snímacie vrstvy 5080 lpi
  • Dvojitý kruhový volič na intuitívne ovládanie
  • 8 programovateľných tlačidiel
  • USB a HDMI rozhranie
  • Grafický tablet XPPen je kompatibilný so zariadeniami Windows a macOS
  • Prenosný stojan, stojan na pero, 8 náhradných hrotov, čierna kresliaca rukavica

XPPen Innovator 16 si rozumie s množstvom nástrojov


Grafický tablet XPPen Innovator 16 spolupracuje so širokou škálou profesionálnych nástrojov, vrátane programov ako je Photoshop, Illustrator, Blender, GIMP, Microsoft Teams, Twitch a mnoho ďalších. Zariadenie je kompatibilné s počítačmi vybavenými operačným systémom Windows 7/8/10, alebo MacOS 10.10 a novším.

Precízne prevedenie vašej predstavy do digitálnej podoby

Špičkový IPS displej grafického tabletu XPPen Innovator 16 je vybavený technológiou úplnej laminácie, ktorá dokonale spája monitor so sklom. Vychutnajte si pracovné prostredie bez skreslenia, kde váš kurzor bude vždy na požadovanom mieste bez posunu. Vďaka vysokému rozlíšeniu displeja 1 920 × 1 080 pixelov a širokému pozorovaciemu uhlu 178° je navodený pocit porovnateľný s klasickým kreslením na papier.

Grafický tablet XPPen Innovator 16 poskytuje prirodzený zážitok z kreslenia

Dodaný stylus disponuje mimoriadnou citlivosťou rozlišujúcou až 8 192 úrovní tlaku a podporuje až 60-stupňový náklon pre prirodzenejší zážitok z písania a kreslenia. Vďaka tomu môžete vytvárať na grafickom tablete XPPen Innovator 16 plynulejšie a prirodzenejšie línie a ťahy s možnosťou pridania tieňovania. Pasívne pero navyše na svoju prevádzku nevyžaduje batériové napájanie.

XPPen Innovator 16 sa postará o skvelý vizuálny zážitok

S farebným gamutom 92 % Adobe RGB hýri displej grafického tabletu XP-PEN Innovator 16 bohatým a živým spektrom farieb, ktoré vás úplne pohltia. Vytvárajte živé umelecké diela s bohatými odtieňmi a ostrými detailmi a naplno využite vašu kreativitu.

Intuitívne ovládanie pomocou dvojitého mechanického kolieska

Grafický tablet XPPen Innovator 16 je vybavený unikátnym dvojitým kolieskom s plynulým ovládaním, ktoré zabezpečuje efektívnejšiu a presnejšiu prácu s tabletom. Vonkajšie mechanické koliesko slúži na priblíženie, alebo oddialenie kresliacej plochy, nastavenie veľkosti štetca a iných činností, zatiaľ čo vnútorné virtuálne koliesko je možné používať v režime trackpadu na ovládanie kurzora, alebo posúvanie obrazu. Ďalej je k dispozícii osem expresných tlačidiel, ktoré je možné prepojiť s klávesovými skratkami na rýchlejšie ovládanie obľúbených funkcií v grafickom programe.

Veľmi jednoduché prepojenie s počítačom

Na maximálne jednoduché pripojenie grafického tabletu XPPen Innovator 16 k vášmu počítaču, alebo notebooku je k dispozícii kábel 3 v 1, ktorý zapojíte do USB a HDMI konektorov bez nutnosti použitia externého napájacieho adaptéra.

Parametre a špecifikácia

Parametre

Rozlíšenie displeja 1920 × 1080
Úrovne tlaku 8 192
Bezdrôtové pripojenie Nie
Rozlíšenie snímacej vrstvy 5080 lpi
Farebný rozsah Adobe RGB 94 %
Technológia displeja IPS
Napájanie Sieťové, Cez USB
Rozhraní USB-C

Aktívna plocha

Šírka 344 mm
Výška 194 mm

Rozmery a hmotnosť

Uhlopriečka displeja 15,6 " (39,62 cm)
Hĺbka 256 mm
Šírka 443 mm
Výška 9 mm
Hmotnosť 1 400 g
Kód:  XPP2j1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ID160F

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09