Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

XP-PEN G960S Plus

4,7 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
67,90 €

XP-PEN G960S Plus

Dostaňte sa na novú úroveň kreativity s tabletom XPPen G960S Plus


Kúpte si cenovo dostupný grafický tablet XPPen G960S Plus, rozviňte naplno svoju výtvarnú kreativitu a realizujte svoje grafické nápady na aktívnej kresliacej ploche s veľkosťou A6 (9 × 6 palcov). Zaujímavou možnosťou je doplnenie ručne písaných textov do dokumentov, ktoré dokážu vytvoriť zábavnejší a príťažlivejší obsah. Súčasťou balenia je stylus s podporou 8 192 úrovní tlaku a funkciou gumy, ktorý využijú ľaváci aj praváci.

Kľúčové vlastnosti grafického tabletu XPPen G960S Plus

  • Kresliaci tabliet XPPen G960S Plus na vaše grafické nápady
  • Aktívna plocha 229 × 152 mm
  • Kreslenie, alebo doplnenie ručne písaných textov do dokumentov
  • Bezbatériový stylus s digitálnou gumou pre pravákov aj ľavákov
  • Pero s podporou 8 192 úrovní tlaku a 60° naklonenia
  • Rozlíšenie snímacie vrstvy 5080 lpi
  • Optimalizácia pracovných postupov štyrmi klávesovými skratkami
  • USB napájanie
  • Podpora množstva grafických softvérov
  • 10× náhradné hroty dotykového pera
  • 1× adaptér USB na USB-C, 1× adaptér USB na micro USB


Grafický tablet XPPen G960S Plus spolupracuje takmer s každým zariadením

XPPen G960S Plus spolupracuje s celým radom profesionálnych programov ako je Photoshop, Illustrator, GIMP, Blender, ZBrush, Maya, ArtRage a mnohé ďalšie. Grafický tablet je kompatibilný s operačnými systémami Windows® 10/8/7, Mac OS X® 10.10 a vyššími, alebo Android 6.0 a vyššími.

XPPen G960S Plus poskytuje prirodzený zážitok z kreslenia

Citlivý stylus podporuje 8 192 rôznych úrovní tlaku, takže vytvoriť môžete linky a čiary s veľkým rozsahom hrúbok. Na precízne tieňovanie dokáže grafický tablet XPPen G960S Plus registrovať a snímať až 60° naklonenie stylusu. Bezbatériové pero je navyše vybavené digitálnou gumou.

Funkcie pre maximálny pracovný komfort

Grafický tablet XPPen G960S Plus disponuje štyrmi expresnými tlačidlami, ktorým môžete priradiť najčastejšie používané klávesové skratky, vďaka čomu sa vám s ním bude pracovať oveľa pohodlnejšie a efektívnejšie. Pre dokonalý pracovný komfort je možné tablet XPPen G960S Plus voľne otáčať o 90, 180, alebo 270 stupňov.

XPPen G960S Plus spolupracuje so smartfónmi a tabletmi

Grafický tablet XPPen G960S Plus je možné pomocou dodaného kábla prepojiť s tabletom, alebo inteligentným telefónom s operačným systémom Android. Tablet spolupracuje s väčšinou softvérových nástrojov ako je napríklad XP-Pen Deco Draw, ibis Paint X, FlipaClip, Medibang, Autodesk Sketchbook, Zenbrush, ArtRage a ďalšie.

XPPen G960S Plus umožňuje manuálne písanie poznámok do dokumentov

Grafický tablet XPPen G960S Plus spolupracuje s bežnými programami z balíka Microsoft Office ako sú Word, PowerPoint, OneNote, a podobne. Podporuje funkciu digitálnych zápisov, ktorú využijete pri online lekciách na prezentovanie rukou napísaných poznámok. Pri kancelárskej práci zase oceníte možnosť podpisovať dokumenty prostredníctvom grafického tabletu XPPen G960S Plus bez toho, aby ste ich museli tlačiť.


Parametre a špecifikácia

Parametre

Úrovne tlaku 8 192
Rozlíšenie snímacej vrstvy 5080 lpi
Technológia displeja Bez displeja
Napájanie Cez USB
Rozhraní USB

Aktívna plocha

Šírka 229 mm
Výška 152 mm

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 210 mm
Šírka 320 mm
Výška 10 mm
Hmotnosť 490 g
Kód:  XPP2i2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  G960SP

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06