Obnoviť stránku

XP-Pen Deco Pro SW

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

XP-Pen Deco Pro SW

XP-PEN Deco Pro SW v efektnom čiernom a striebornom vyhotovení sa pýši hliníkovým puzdrom a 7 mm tenkým zakriveným krytom. Tento elegantný tablet je víťazom ceny Good Design Award za profesionálny dizajn. Využite bezdrôtové pripojenie do vzdialenosti až 5 metrov prostredníctvom Bluetooth 5.0 a dlhej 10-hodinovej výdrže batérie.  XP-Pen Deco Pro podporuje systémy Windows, Mac OS, Android, Chrome OS a Linux a možno ho pripojiť k tabletom a mobilným telefónom Android. XP-PEN Deco Pro SW funguje s mnohými softvérovými produktmi, napríklad XP-Pen Deco Draw, Photoshop, SAI, Painter, Illustrator a ďalšími. Deco Pro je navyše vybavený portom USB-C ktorým ho možno priamo prepojiť s počítačom iMac alebo Windows. 

Kľúčové vlastnosti grafického tabletu XP-Pen Deco Pro SW

  • Grafický tablet XP-PEN Deco Pro SW na kreatívne kreslenie
  • Kompatibilný s Windows 10/8/7, Mac OS X 10.10, Android 6.0 a vyšší, Chrome OS a Linux
  • Pripojenie USB-C alebo bezdrôtovo cez Bluetooth 5.0
  • Maximálna presnosť kreslenia
  • Originálny dvojitý kruhový volič a 8 klávesových skratiek
  • Stylus s náklonom až 60 stupňov, 8 192 úrovňami prítlaku a prepínačom pero/guma 
  • Široké možnosti prepojenia s PC a mobilným telefónom

Unikátny dvojitý kruhový volič tabletu XP-PEN Deco Pro SW

Priekopnícky unikátny dizajn dvojitého kruhového voliča ponúka mnoho užitočných funkcií.  Vonkajším mechanickým kolieskom môžete napríklad priblížiť alebo oddialiť plátno a upraviť veľkosť štetca. Vnútorné virtuálne koliesko funguje v režime trackpadu alebo myši na ovládanie kurzora či posúvanie obrazu. Koliesko tabletu XP-PEN Deco Pro SW je vybavené nastaviteľnou úrovňou jasu, takže možno zvoliť intenzitu zodpovedajúcu osvetleniu okolitého prostredia. 

Dokonalý stylus tabletu XP-PEN Deco Pro SW

Bezbatériový PA1 stylus tabletu XP-PEN Deco Pro SW umožňuje náklon až 60 stupňov a citlivo reaguje na pohyb ruky. Bez zložitého nastavovania pridáte tieňovanie jednoducho naklonením.  Stylus rozpoznáva 8 192 úrovní prítlaku a je vynikajúcim nástrojom na kreslenie presných čiar a skíc. Elegantný ľahký stylus v čierno-striebornom  dizajne má prepínač na voľbu režimu pera, alebo gumy. 


Parametre a špecifikácia

Parametre

Úrovne tlaku 8 192
Bezdrôtové pripojenie Áno
Rozlíšenie snímacej vrstvy 5080 lpi
Technológia displeja Bez displeja
Napájanie Cez USB
Rozhraní Bluetooth

Aktívna plocha

Šírka 231 mm
Výška 130 mm

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 17 mm
Šírka 350 mm
Výška 200 mm
Hmotnosť 630 g
Kód:  XPP3a4
Produktové číslo:  DCPSW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11